Clostit szedek. Ciklus 15. Napjan vagyok es az ovu teszt még mindig negativ. Viszont tegnap óta feszül a petefészkem. Vmi ötlet? Miert negativ meg mindig az ovu teszt?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2017. febr. 2. 15:15
11/25 anonim válasza:
Nekem abban a hónapban nem csinált gyógyszeres stimut, amikor szabira ment, pont azért, mert nem lesz, aki normálisan nézze, ő pedig nem kockáztat. Akkor szünetet tartottunk.
12/25 anonim válasza:
Ezek még iszonyat negatív tesztek. Hány napos a ciklusod? Nekem mondjuk a clostil legkésőbb 13-14. napra ovut csinált eddig, most megcsúszott picit, 16. napon lesz a 4. inszem, az előzők mind előbb voltak. De nálad a legerősebb is úgy néz ki, mint aminek legalább 4-5 nap kell még a megerősödéshez.
Délután csinálod őket, ugye?
13/25 anonim válasza:
Nekem ez az ovu teszt nem vált be! Nekem mindig negatívat mutatott. Vegyél zöldet 20ml érzekenységüt szerintem az sokkal jobb. Ez az. Hátha neked is jobban beváli! És ne várd a pozitív tesztet. Legyetek együtt mikor tudtok! Sok sikert!
14/25 anonim válasza:
Igen, és kérdés hogy helyesen teszteltsz e. Ne haragudj nem alukbecsülni akarlak, magamból indulok ki. Korábban azt hittem higy első pisi stb minden létező hibát elkövettem. :)
15/25 A kérdező kommentje:
Mindig 4 kor csinálom őket. Változo. Vmikor 28-31 napig vannak. Idáig 2 naponta voltunk együtt. Nem tudtam h doki szabira ment
2017. febr. 2. 18:00
16/25 anonim válasza:
Ennek a fajtájú tesztnek semmi baja, igenis ki tudja mutatni szépen az lh-t. De nekem még menstruáció előtt is erősebb annál, mint az itt mutatottak közül a legerősebben. A pozitívhoz olyan erősnek kell lennie minimum, mint a kontrollcsíknak.
17/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Tudom h milyennek kell lennie az lh tesztnek mivel már 1 éve használom. De köszike
2017. febr. 2. 20:22
18/25 anonim válasza:
Éd eddig mindig volt az Lh teszt szerint is péd?
19/25 A kérdező kommentje:
Aham mindig.
2017. febr. 3. 07:18
20/25 A kérdező kommentje:
Tegnap adtam be a repesztőt és lám ma délutánra ilyen lett.
2017. febr. 3. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!