Terheléses vércukor+ inzulin laborra adhat a háziorvos beutalót? (belgyógyász a szakterülete)
Kisbabát szeretnénk a férjemmel. Már volt egy terhességem, de sajnos kb. a 8. héten missed ab lett a vége. :( :(
2-3 hónap szünetet javasoltak.
Most tartok az első menstruációnál azóta, és a próbálkozások előtt szeretnék laborvizsgálatot csináltatni ahol a megnézik a pajzsmirigy és a vércukor+inzulin értékeket,
mert hallottam, hogy ezeknek a értéke ha nem megfelelő, szintén okozhat vetélést.
Bár nekem valószínűleg az volt a probléma, hogy már kb. az 5. héttől barnás vérzésem volt és kaptam is rá progeszteron tartalmú gyógyszert.
Terheléses cukorra adhat, de csak kétpontosra. Pajzsmirigyre adhat, de önmagában az nem jelent semmit, viszont a t3. t4 értékeket csak akkor nézik, ha a tsh kívül esik a referenciatartományon.
Vagy szakorvostól kérj beutalót, vagy csináltasd magánban.
Nekem a nőgyógyász felajánlotta, hogy mindegyikre ad, de végül nem kellett.
Nehezen jött össze a baba? Mert ha könnyen, akkor inkább neked is beteg lehetett. Nekem is a 8. héten halt el az első, a dokim azt mondta, hogy ilyenkor a betegek szoktak. De persze ha megnyugtat, csináltasd meg a vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!