Az endodokim Letroxot írt fel,50 mg-nak a fele/nap. Mensesem rendszeres, de nincs pé? Van valakinek tapasztalata hogy mennyi idő után várható javulás?

Figyelt kérdés
Mellette iszok mio inozitolt, szedek premenst, C, D, Ca+cink, E. Plusz gondoltam hogy innék cickafark teát.
2017. jan. 18. 15:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Nincs pé. Pont. Nem kérdőjel.
2017. jan. 18. 15:16
 2/7 Manka68 ***** válasza:
Kb 2-3 hónap mire beáll az új egyensúly a pm hormonoknál, addig nincs mit nézni. Akkor kontroll vérvétel, és megtudhatod jól állították-e be a gyógyszert vagy változtatni kell az adagon. Türelem, ehhez sajnos idő kell.
2017. jan. 18. 17:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, hátha ír még más is tapasztalatot. Van mellékhatása?
2017. jan. 18. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én nem javaslom, hogy teázgass meg minden féle gyógynövény cuccal próbálkozz, ha már kezelés alatt állsz. Nagyobb kárt okozhatsz és még tovább kell várni a csodára.

Egy vetélé sután derült ki, hogy magas a TSH szintem 4,8 ekkor kaptam letroxot, szépen alakult ment lefele a TSH fél év múlva elindultam nődokihoz, hogy mi lehet a gond, kiderült nincs pé! Hormonokat nézettünk így kaptam clostyt. Ettől lett pé és normális ciklus, de baba nem... Elmentem magán laborba megnézetni van e inzulinrezisztenciám, mert túlsúlyom az van. És kiderül igen. Bejelentkeztem endo dokihoz 3 hónap múlvára kaptam időpontot addig magamtól diétáztam. Doki írt fel gyógyszert Meforalt az IR-re és egyből rövidebbek lettek a ciklusaim és 3. gyógyszeres ciklusban terhes maradtam.

Sajnos hosszabb folyamat ez, nekünk is kicsit több mint egy év kellett a vetélés után. (előtte majdnem 6 évig vártunk és kivizsgálásra se mentünk, gondolván ráérünk)

Tapasztalatom, jó szakember, magánlabor, kis utánaolvasgatás, legalább miket kell megnézetni. Majd kezelés a siker titka. Pajzsmirigy probléma mellett simán lehet IR gond is egy vérvételt megér.

Én csak E-vitamint éd D vitamint szedtem a letroxon és meforalon kívül, illetve páromat rábeszélve kiderült nála sincs ám minden rendben ő is nekilátott vitamint szedni.

Ha nincs peteérésed azon csak a letrox nem fog változtatni.

Sok sikert! Feladni sosem szabad :)

12hkm

2017. jan. 19. 12:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Minden vizsgálaton túl vagyok. Terhelés volt, cukor jó, IR nincs, vagyis annyira enyhe hogy elég a diéta és mozgás. Ezt csinálom. A premenst és társait a nőgyógyászom kérte. A cickafar bezavarhat?
2017. jan. 19. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ennyi a gond, akkor talán a letrox után helyreállsz. Mennyi a TSH?

Igen a tea bezavarhat, főleg, ha ezek szerint minden hormonod rendben van. Minden esetre egy vagy két ciklust kipróbálhatsz, mert van akinek bejön, csak figyeld a ciklusod, hogyan alakul és mindig csak egyféle gyógynövényes készítményt próbálgass.

Most hirtelen már nem emlékszem a cickafark és palástfű kombóra melyiket meddig és hogyan kell inni, de gondolom utánanézel a neten.

Nekem semmit nem csináltak talán hosszab lett annó a ciklusom, két hónap után abbahagytam. Régen még a barátcserjét megrendeltem, de egy szem után már fájt a hasam így inkább nem szedtem. Én jól is tettem végül ugye a doki és a gyógyszer segítettek :)

Hajrá, ha más gond nincs akkor jó úton haladtok, illetve remélem párod volt már vizsgálva :) (sok férfit nehéz rávenni... én párom is húzta a száját évekig mondván neki semmi baja... mégis 13 milla volt csak neki és annak is csak kis %-a volt megfelelő) Azt hiszik ők tökéletesek :D

Remélem tudtam kicsit segíteni :)

2017. jan. 19. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:
2,54 épp határérték felett. Hirteken nincs más amit dzedhetnék. A closty megy ebben a hónapban is. Még nem volt de már meggyőztem!
2017. jan. 19. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!