Az endodokim Letroxot írt fel,50 mg-nak a fele/nap. Mensesem rendszeres, de nincs pé? Van valakinek tapasztalata hogy mennyi idő után várható javulás?
Szia, én nem javaslom, hogy teázgass meg minden féle gyógynövény cuccal próbálkozz, ha már kezelés alatt állsz. Nagyobb kárt okozhatsz és még tovább kell várni a csodára.
Egy vetélé sután derült ki, hogy magas a TSH szintem 4,8 ekkor kaptam letroxot, szépen alakult ment lefele a TSH fél év múlva elindultam nődokihoz, hogy mi lehet a gond, kiderült nincs pé! Hormonokat nézettünk így kaptam clostyt. Ettől lett pé és normális ciklus, de baba nem... Elmentem magán laborba megnézetni van e inzulinrezisztenciám, mert túlsúlyom az van. És kiderül igen. Bejelentkeztem endo dokihoz 3 hónap múlvára kaptam időpontot addig magamtól diétáztam. Doki írt fel gyógyszert Meforalt az IR-re és egyből rövidebbek lettek a ciklusaim és 3. gyógyszeres ciklusban terhes maradtam.
Sajnos hosszabb folyamat ez, nekünk is kicsit több mint egy év kellett a vetélés után. (előtte majdnem 6 évig vártunk és kivizsgálásra se mentünk, gondolván ráérünk)
Tapasztalatom, jó szakember, magánlabor, kis utánaolvasgatás, legalább miket kell megnézetni. Majd kezelés a siker titka. Pajzsmirigy probléma mellett simán lehet IR gond is egy vérvételt megér.
Én csak E-vitamint éd D vitamint szedtem a letroxon és meforalon kívül, illetve páromat rábeszélve kiderült nála sincs ám minden rendben ő is nekilátott vitamint szedni.
Ha nincs peteérésed azon csak a letrox nem fog változtatni.
Sok sikert! Feladni sosem szabad :)
12hkm
Ha csak ennyi a gond, akkor talán a letrox után helyreállsz. Mennyi a TSH?
Igen a tea bezavarhat, főleg, ha ezek szerint minden hormonod rendben van. Minden esetre egy vagy két ciklust kipróbálhatsz, mert van akinek bejön, csak figyeld a ciklusod, hogyan alakul és mindig csak egyféle gyógynövényes készítményt próbálgass.
Most hirtelen már nem emlékszem a cickafark és palástfű kombóra melyiket meddig és hogyan kell inni, de gondolom utánanézel a neten.
Nekem semmit nem csináltak talán hosszab lett annó a ciklusom, két hónap után abbahagytam. Régen még a barátcserjét megrendeltem, de egy szem után már fájt a hasam így inkább nem szedtem. Én jól is tettem végül ugye a doki és a gyógyszer segítettek :)
Hajrá, ha más gond nincs akkor jó úton haladtok, illetve remélem párod volt már vizsgálva :) (sok férfit nehéz rávenni... én párom is húzta a száját évekig mondván neki semmi baja... mégis 13 milla volt csak neki és annak is csak kis %-a volt megfelelő) Azt hiszik ők tökéletesek :D
Remélem tudtam kicsit segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!