Méhtükrözés és laparoszkópiás beavatkozás?
Nekem is volt lapar műtét, méh- és hastükrözéssel, átjárharósági vizsgálattal. Utóbbi nálam rendben volt, viszont talált a dokim egy kis endometriózist, amit leszedett.
A lábadozás gyakorlatilag semmi, semmilyen különösebb utólagos fájdalommal nem járt a műtét,csak pár napig pecsételtem utána. Clexannal kellett szúrni magamat utána, az se nagy dolog. Először kicsit ijesztő, de nem fáj, meg semmi. A műtét után a legkellemetlenebb a hetekig tartó puffadás ezt más ismerősöm is megerősítette, akinek ilyenje volt.
Abszolút ne félj a beavatkozástól, tényleg semmiség!😊 Ja, és én következő ciklusban teherbe is estem, szóval igazán megérte.
Bátorság!
Engem Szegeden műtöttek, nem volt semmiféle beöntés! Semmi fájdalmas nem történik veled ébren! Én addig izgultam, amíg a betegfelvételkor megkaptam a Frontint, nagyon jó cucc, utána sálálá, csináljátok velem, amit akartok érzésed van,nagyon vicces!😁 Olyanból csomagolhattak volna haza is!😁😁 Na de vicces kívül, tényleg ne izgulj, nem fog fájni semmi. Az utólagos puffadáson állítólag segít az Espumisan, én nem használtam, de lehet jobban jártam volna vele.😊
#1 voltam
Nekem is volt laparom, diagnosztikus és operatív méhtükrözésem.
A lapar után csak a bent rekedt gáz feszítése kellemetlen, amit a válladban érzel majd leginkább, mert ott reked meg. Ha mozogsz, sétálsz, akkor hamarabb elmúlik 2-3 nap alatt. Fájni nem fájt különösebben. Nekem csak próbálták megnyitni az elzáródást, de sajnos nem sikerült.
A méhtükrözések előtt nekem nem volt semmilyen előkészítés. Két fél méhem volt egy fejlődési rendellenesség miatt, ezt korrigálták. Amikor csak körül néztek, akkor 3-4 napig véreztem utána, amikor nagyobb műtét volt, akkor 2,5 hétig. Különösebb fájdalommal egyik sem járt, max. menses-szerű görcsölgetéssel.
Én is féltem tőle, de nem kell!
Koszonom, Manka 😊
Szerintetek ha szerdan mutenek, hetfon vajon mar dolgozhatok? (nem fizikai munka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!