Nem tudok teherbe essni (?! )
Sziasztok nalam van egy kis baj, nem tudtam mar egy eve teheerbe esni. A ciklusaim kb. 38-40 nap kulomsegel jonnek meg, es tart kb. 4-5 napot de egy tamponal nem telik meg tobb egy nap. Nekem vannak cisztaim a petefeszkekben es voltam endocrinologusnal mert sok a szorom, kb. Mindenhol van es nagyon csunyan nezz ki. Egyik petefeszkem 2,45 a masik 4,45 ha jol ertettem. Babat szeretnek, de vedekezes nelkul semm sikerul mar tavaj november ota. Az endorol kultek hormon vizsgalatra amit a menstruacio 3-5 napjan majd a 21 napon kell megcsinaljam. Meg 1x csinaltak nekem hormonvizsgalatokat de nem jott ki semmi eredmenyben. Kerlek magxarazatok el mi lehet a baj ha mar volt valakinek ilyen. A cisztakal nem kezdenek valamit? Mar 2 eve tudom hogy van de egyik orvos semm adot ra gyogyszer vagy valamit. Nagyon szokot fajni a hasam is.
Egy elkeseredt lany. Az irasi hibakat ne nezzetek nem magyar vagyok.
Pest MensMentis, Kecskemét Dr. Naszódy, Debrecen Dr. Valicskó Viktória.
Ezt a 3 lehetőséget tudom teljes biztonsággal ajánlani. Ők értenek hozzá. PCOS, inzulinrezisztencia ami okozza. Gluténmentes étrend csak akkor hasznos ha mindezek mellé pajzsmirigy alúlműködés is társul, ami rendszerint szokott is. Ez esetben Naszódy a legjobb választás a háromból.
Nyugi, rengetegen vagyunk! Lesz gyereked (nekem is van 2, spontán fogantak) csak kicsit később. Előbb diéta, gyógyszer, mozgás és ápolgasd a lelkedet is.
az a baj,hogy nem kezelnek. Erre hármas kezelés van:
-160 gr-os szénhidrát diéta
-gyógyszer (meforal)
-sport
ezt kell csinálni,és így is minimum fél év,de inkább 1 év mire összejöhet.
Menj normális orvoshoz, egy jó endokrinológus kell.
itt tudod megnézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!