Clostilbegyt tablettából hány darabot szabad bevenni két menses között?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 21:34
1/10 anonim válasza:
Annyit, és akkor, amennyit és ahogy az orvos mondja. Tök változó, úgyhogy ezt neked senki nem fogja tudni itt megmondani. Miért nem jó az, ahogy az orvosod mondta?
2/10 anonim válasza:
Tessék? Ez nem úgy működik hogy nem jön össze a gyerek ezért fű alatt hozzájutok egy kis clostihoz, rákérdezek a neten mennyit kell zabálni belőle aztán nyomatom.
Orvos kell aki megnézi pl nincs e valami ellenjavallat, ami miatt nem szedheted. Mondjuk ha tele vagy cisztával és egyebek. Az adagolást is orvos határozza meg.
3/10 anonim válasza:
hú b meg...
a menses 3. napján kezded,és napi egyet szedsz be 5 napon át.
4/10 anonim válasza:
Utolsó, van akinek az 5. napon kell elkezdeni és napi 3 szemet, szóval ne adogassunk itt szedési tanácsokat, mert elég széles a paletta és nem gyerekjáték!
5/10 anonim válasza:
jó,de most jobb,ha magától elkezdi szedni,valami teljesen hülye módon?ettől biztos nem lesz baja,nekem 28 napos ciklussal is a 3. napon kellett kezdeni,legfeljebb pár nappal előbb ovulál.
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy nem lesz baja, nekem a nőgyógyász 6 éve az előzmények miatt nagyon alacsony dózissal, mindössze napi NEGYED szemmel indított és 4 érett tüsző lett belőle. Ha magamtól napi egyet szedek gyönyörűen túlstimulálom magam.
7/10 anonim válasza:
Kérdező! Ne privátban írogasd hogy nem fű alól van a gyógyszer, hanem orvos írta ki csak elfelejtetted mit mondott az adagolásról, mert ezt nagyanyám se hinné el! Orvos ráírja az ambuláns lapra és a receptre is az adagolást, úgyhogy ne tarts mese délutánt, főleg privátban! Kösz!
8/10 anonim válasza:
egyébként meg rajta van a használati utasításon,hogy hogy kell szedni,de igazad van,mert ha mondjuk pco-ja van,akkor árthat.
9/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanezt írta :D De amúgy tényleg, most jut eszembe, hogy nem csak az orvos mondja el, hogy hogyan kell szedni, de a recepten is rajta van az adagolás, a patikusok mindig meg is szokták kérdezni, hogy ráírják-e a dobozra, én rá is iratom minden gyógyszernél, hogy tutira tudjam.
10/10 anonim válasza:
Egyébként ha valamiért a kérdező mégsem tudja az adagolást, nem áll semmiből felhívni az orvost, és megkérni, hogy mondja el újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!