Attól még lehet gond, mert van már gyermekünk?
Figyelt kérdés
Férjem 27 éves lesz, én 28 vagyok. Van egy közös 2,5 éves kislányunk már, illetve első házasságomból van egy 6 éves lányom. Mindkettő spontán fogant, az első kicsi 3 hónap után, a második 8 hónap után. A harmadik babával már több, mint két éve próbálkozunk, de nem nagyon akar összejönni. Múlt hónapban kezdtünk vitamint szedni, én a Gravidát (első kettő is azzal jött össze), férjem meg a Ferulant nevezetű kapszulát. Most költöztünk saját családi házba, egy évig intéztük az egészet, nagyon stresszes volt. Ez baj lehet? Vagy mennyire befolyásolja a termékenységet? Tudunk még valamit tenni azért, hogy sikerüljön? Bármilyen jó tanácsot és tapasztalatot szívesen fogadok ;)2016. dec. 4. 12:16
1/3 anonim válasza:
Két év már nagyon hosszú idő.
Érdemes lenne elmenni egy alapos kivizsgálásra. Attól, hogy vannak már gyerekeid, azóta bármi történhetett, változtatott. A gravida teherbeesés szempontjából nem sokat tud segíteni, max feltölti a vitaminraktárakat.
Nem érdemes tovább várnod, lehet, hogy egy olyan banális probléma áll a háttérben, amit simán és gyorsan lehetne orvosolni.
2/3 anonim válasza:
Várj, a kicsi 2,5 éves és több mint két éve próbálkoztok a harmadikkal?
Akkor ez azt jelenti, hogy rögtön szülés után és szoptatás alatt már próbálkoztatok? Na azt én nem számítanám bele ebbe a "nem sikerül" időbe.
Mióta rendszeres a menzeszed? Meddig szoptattál?
3/3 A kérdező kommentje:
Most nem akartunk 4 év korkülönbséget közöttük, ezért igen, ahogy már együtt tudtunk lenni, meg akartuk próbálni. Sokaknak sikerül elég hamar. Hát nálunk nem igazán jött be. Napra pontosan 28 napos a ciklusom ami szülést követő 3. hónapban vissza is állt. 1,5 hétig szoptattam csak, mert mellgyulladást kaptam és a kórházi kezelés alatt elapadt a tejem, hiába fejtem. De a nagyot is csak 2 hétig tudtam, szóval valószínűleg ez genetikai. Azóta volt ideje a szervezetemnek regenerálódni nem? Az orvosom Németországba költözött, ezért most új dokit kéne keresnem :(
2016. dec. 4. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!