Clostytól kinek hogy alskult a ciklusa?
Figyelt kérdés
Nekem korábban 32-33 nap volt, aztán leállt a mensim. Duphastonnal jött meg, ez az első hónapom.2016. dec. 2. 15:04
1/8 anonim válasza:
Terhes lettem az elso honapban.sok sikert;)
2/8 anonim válasza:
A ciklusom előtte is szabályos volt, Clostyval is az. Ez az 5. hónapunk.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nektek miért adta a doki?
2016. dec. 2. 16:47
4/8 anonim válasza:
Nekem nincs spontán peteérésem és 14-15napos ciklusaim vannak closti nélkül.Clostival 27-33napos ciklusaim voltak.Összesen 11clostis cikluson vagyok túl és a 3.babánkat várjuk.
5/8 anonim válasza:
1 vagyok: Azért szedtem,mert egy évig nem sikerült az első méhenkivülim után teherbe esni.. meddőség kezelés első lépéseként kaptam clostit. Elvileg nélküle is van peteérésem (csak elég későn),de baby mégis csak vele jött. Mondjuk ez az öröm sem tartott sokáig,mert a 9-héten elvesztettem.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, és azóta lett baba?
2016. dec. 3. 05:55
7/8 anonim válasza:
1vagyok. Meg friss a dolog. Egy ciklus ota probalkozunk ujra,de tegnap megjott. En is szedem epp a clostit ujra;) Szurkolok Neked;)
8/8 A kérdező kommentje:
Neked is, jelentkezz ha lesz bármi észrevételed :)
2016. dec. 3. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!