Valaki érti ezt hőingást?
A 16 és a 20. napon is lezuhant 35.5 illetve 35.6 ra.
Az 1- 15. napig 36.1 és 36.5 kozott mozgott.
16. nap 35.5
17. nap 36.4
18. nap 37.1
19. nap 36.7
20. nap 35.6
Egyszerűen nem értem mi történik.... :-(
Szerintem igen. Honaljban mérem minden reggel 5:50 kor.
Sajnos nem tudom, hogyan kell felrakni képet mobilról. Ma a 21. napon 36.7 volt ( nyelv alatt: hátha ez a baj).
11 hónapja próbálkozunk. Hat hónap után derült ki, hogy elzáródott a bal oldali petevezetőm. Jobb oldalon nincs petefészkem.
Inzulin rezisztenciám van, pcos vagyok, Leider szindrómával. Az elsőt kezelik gyógyszerrel és Bromot kapok.
Nyelv alatt vagy hüvelyben esetleg végbélben kell mérni,de mindig ugyanott!
Egyik petefészked hiányzik,másik oldalon el van záródva a petevezetőd,jól értem?
Hónaljban méred, és gondolom digitálissal. Felejtsd el... Ez a hónap a kutyáké. Mármint mérés szempontból, tethes ettől még lehetsz, csak a hőből nem tudsz tájékozódni...
Vegyél egy analóg hőmérőt.
Egy cikluson belül nem szabad változtatni a mérés helyét.
Szájban (nyelv alatt középen) vagy hüvelyben 5 perc a mérési idő, végbélben 3 perc.
Minimum 6 óra alvás kell, ebből az utolsó 3 órában felkelni sem szabad.
Ezek az alapszabályok.
Ciklus.hu oldalon vezetheted, vagy máshol is.
Viszont amennyi egyéb gondod van, orvossal konzultálj, mert azért sok a nehezítő tényező.
Mihamarabbi babásodást!
A bal oldali petevezetőmet nézték és sikerült átmosni. Így átjárható vagyok. Kb 2-3 tüsző szokott egyszerre érni a petefészkemben.
Orvoshoz járunk. A párom rendben van.
A hőmérőzéshez valóban higanyos hőmérőt használok. A hat óra alvás megszokott lenni. Éjjel nem kelek fel. Egyre jobban félek bár az orvos megnyugtatott, hogy nem fog össze jönni a pici. Van már egy nagy lányom az előző házasságomból, de most így 40 felé meglepett a sors az igazival, akinek nincs még gyermeke. Régen annó 21 évesen a gyermekvállalás nem okozott gondot. Most viszont semmi sem egyszerű. Úgy érzem magam ebben a mai világban. mint egy tudatlan gyermektelen nő. Pedig ez nem így van. Ezért kérem a segítséget egy más számára biztosan természetes tudástárból.... :-(
Nekem 21 évesen is gondot jelentett a teherbe esés...
Kitartás!
23. nap 36.8
24. nap 37.0
25. nap 36.8
26. nap 36.8
28 naposak a ciklusaim. Most a nyelv alatt mérem, ahogy kell. Tesztelni nem merek. Lehet, hogy még korai lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!