Lehetséges, hogy 3 tüszőm repedt meg?
Anovulációs ciklus miatt stimuláltak gyógyszeresen, és most volt a 2. inszeminációm. 10. ciklusnapon mindkét petefészkemben volt 1-1 domináns tüsző (20 és 17 mm-esek), plusz a Douglasban folyadék volt látható, ami eddig soha. Kérdeztem az uh orvost, ez jelentheti-e azt, hogy már volt egy ovuláció, mondta, hogy nem lehet kizárni, de a másik két tüsző repedését ő 13.-14. napra sejti.
13. napon volt az inszemináció, előtte másfél nappal adtam be magamnak Ovitrelle-t.
Örültem, hogy ketten vannak versenyben, hisz így dupla az esély, de most azon gondolkodom, számoljak-e a harmadik lehetséges tüszővel is, ami, ha volt, már 10. nap előtt túl volt a repedésen.
Nem arra gondoltam, hogy az inszemig bírta volna az a harmadik, ha egyáltalán volt. Nyilván nem, hisz 24 óráig életképesek kb.
Viszont 10. napon is voltunk együtt (3 nap megtartóztatást mondott az orvos), meg előtte két nappal is.
Szívesen követném a te példádat. :) De ha "csak" egy babuci sikerül, már teljesült a legnagyobb vágyunk!
Eddig nekem is csak 1-1 volt, most zsinórban ez a 3. ciklus, hogy stimulálnak, talán annak köszönhető, hogy most mindkettőben volt legalább 1 domináns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!