Mennyibe kerül ma egy lombik program pl egy magánintézményben?
Magán intézményben csak a lombik kezelés és labormunka 'csomagban' kb. 350.000-750.000. között (Versys Clinics).
A gyógyszerköltségek stimuláció, reakció,- és protokoll függőek. Nekem volt lombikom 100.000-es gyógyszerköltséggel, de 250.000.-sel is. Plusz szinte mindenki szed még valamilyen kiegészítőt (Inofolic, méhpempő, barátcserje...stb.) ezek akár még több tízezrek is; és ha a vizsgálatok is magánban mennek (laparoscopia,hysteroscopia, laborok, konzultációk... stb.); na, azok még ki tudnak tenni pár 100.000-et a probléma összetettségétől és az orvos 'alaposságától' függően...
Én állami intézménybe járok lombikra; nem érzem azt, hogy kevesebb odafigyelést kapnék; bár az egy betegre jutó idő rövid, de minden kérdésemre választ kapok, és elégedett vagyok a kezelésemmel.
Én voltam a Kaáliban. Ott úgy emlékszem 450 körül volt a lombik. (itt az árjegyék: [link] )
Első alkalommal a beszélgetés 15 ezer, de további konzultációk / vizsgálatoknál, 5 ezer volt. Plusz a gyógyszerek, injekciók. Személy függő természetesen: Nekem kb. 130 ezer volt összesen.
A Kaáliban van lehetőség az intézet támogatását kérni. Nem tudom, ezt hogy hívják, nekem az orvos ajánlotta fel. Ebben az esetben 190 ezret fizettünk, és a lombik többi részét a Kaáli intézet fizette. Kérdezz rá, van - e lehetőség , ha oda mennél. Nem mindig van, mert saját kereten belül tudnak ők is ilyen támogatást adni.
Most a Forgács Intézetbe járok, ott is annyi.
És persze, pluszi kiadás a gyógyszer, és egyéb szurik hozzá. Személy függő kinek mire van szüksége. Itt is 100 - 130 ezer volt kb pluszban.
Viszont, ha fagyasztott embriót nézzük, akkor 100 ezer 'csak' a beültetés.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!