Ha progi hiányom van és esetleg sikerült a megtermékenyülés akkor így ovu után esetleg tud segíteni az orvos hogy megtapadjon?
Figyelt kérdés
Másfél év próbálkozunk a hónap elején voltam vérvételen,mert nem mindig van peteérésem, szerintem alacsony a progi szintem az adatok alapján, de csak csütörtökön megyek orvoshoz. Közben középidőben derék fájást mellfeszülést tapasztaltam, akkor naponta együtt voltunk most két naponta. Szóval ha sikerült és a beágyazódásnál van baj azon már most csütörtökön is tud segíteni az orvos vagy ez is veszett hónap?2016. nov. 8. 15:42
1/3 anonim válasza:
Orvos tudna segíteni egy kis progeszteron pótlással, de nem hiszem, hogy fog. Legalábbis amíg nincs a kezében egy lelet arról, hogy tényleg alacsony a 21. napi progeszteronod, vagy nem tudsz felmutatni egy pozitív tesztet pecsételgetés mellett, addig neki nincs orvosi indoka progeszteront felírni. Ha meglesz a laborlelet, akkor viszont tud már segíteni. Mennyi az a szerinted alacsony? Melyik napon mérték?
2/3 A kérdező kommentje:
24 naposom van mert 32 naposak alapból a ciklusaim. Az 8,09ng/L lett.
2016. nov. 9. 11:14
3/3 anonim válasza:
Tenyleg nem tul magas. Dokinak mutasd meg, igy mar tud gyogyszert irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!