36 felettiek nektek is nehezen jön a baba? TALÁN a korunk
miatt? Kinek sikerült, és hogyan? Izguljunk együtt, és
osszuk meg tapasztalatainkat.
Egy évnyi sikertelen próbálkozás, alapos kivizsgálás után láttuk, hogy nem fog összejönni spontán, apagondjaink voltak. Második lombik sikerült végül. Ja, és nekem minden vizsgálati eredményem tökéletes volt, vérzésem, peteérésem rendszeres. Mégis kiderült utólag, hogy rossz minőségűek már a petéim, nehezen termékenyülnek meg. Szóval a látszat ellenére velem is gond volt. És ez a korom miatt (39).
2016. nov. 1. 09:44
12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó"szia neked hogy derült ki hogy a peteiddel vannnak a bajok?
Ezek szerint én nagyon szerencsés vagyok, bár a teherbeeséssel sosem volt gondom, de volt több vetélésem. Öt terhességből két gyermekem született 29 és 32 éves koromban. Sokáig úgy voltunk, hogy örüljünk a két szép gyerekünknek és ne kockáztassunk többet. 37 évesen döntöttünk úgy, hogy jöhet a harmadik baba, aki az első hónapban meg is fogant és szerencsére meg is maradt, ha minden jól megy februárban születik.
Akinek több vetélése volt, annak ajánlanám, hogy szedjen az első trimeszterben Aspirin protectet vagy Astrixot. Enyhe vérhigító, ami az immunológiai problémákra jó. Két terhességemnél szedtem a nőgyógyászom javaslatára, mert a hormonjaim teljesen rendben voltak és mindkét baba megmaradt. Úgy tudom, hogy a lombikosoknak is ajánlják.
Szorítok, hogy minél előbb sikerüljön nektek is!
2016. nov. 1. 20:18
11-es vagyok. Csak a lombik alatt derült ki. Az első alkalommal nem sikerült érett petét kicsiholni, amit leszívtak, az használhatatlan lett. Második alkalommal változtattunk a gyógyszeren, így lett 6 db, de abból csak 2 termékenyült meg. Ezekből vonta le a következtetést a doktornő, hogy rossz a minőség. Viszont ez a kettő legalább beültethető lett. Egy tapadt meg.
2016. nov. 2. 18:08
15/22 A kérdező kommentje:
Hát szívből gratulálok.nekem a férjem nem akar belemenni lombikba mert nálunk minden eredmény jo.probáltam a témát felhozni ,de hallani sem akar róla.talán azert mert az ismeretsegi körünkbe most van egy pár jo baratunk akik negativ véleménnyel vannak a lombikról.
Hát ezt sajnálom. Mert attól, hogy látszólag rendben minden, még közel sem biztos, hogy így van. Vannak problémák, amiket még a mai orvostudomány sem tud felderíteni, viszont a lombikkal áthidalható. Én még győzködném egy kicsit. Neki semmi kellemetlenség vagy kockázat nincs benne, azt mind a nő vállalja...
2016. nov. 3. 08:40
A Trimeszter csodát tett velem,a hormoneredményeim nagyon jók lettek.37 éves vagyok,7 éve szeretnénk babát.Én reménykedem,mert helyretette a hormonjaimat.
2016. nov. 3. 10:18
18/22 A kérdező kommentje:
17-és. Szia én is elkezdtem szedni a clostilbegyt és a trimesztert és e vitamint. SOK jót hallottam róla én is. VAN még valami tapasztalatod?
Kedves kérdező! Sikerült azóta a baba?
2022. ápr. 3. 08:47
20/22 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: