Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Perzisztáló tüsző az ultrahang...

Perzisztáló tüsző az ultrahangon. Hónapok óta nem menstruálok, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Juni 22 óta nincs menstruáciom. Augusztusban elmentem orvoshoz,mivel negativ teszteket produkáltam.Az ultrahang vizsgálaton egy perzisztáló tüszőt találtak és a doki Norculotot írt fel 10 napig szedni. Mindeközben én munkahelyet váltottam és jelenleg is Ausztriában tartózkodom, ám azóta sem jött meg, viszont 3 tesztem pozitiv lett, de nem merem beleélni magam. E-cardom még nincs, és ezért itt nem tudok elmenni orvoshoz. Hazamenni sem tudok mivel új munkahely és nem szeretném ha kirugnának. Várom a meglátásaitokat, köszönöm előre is

2016. okt. 22. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

És a norculut tabitól sem jött meg a menszeszed?

2016. okt. 22. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem jött meg és pozitivak a terhességi tesztek.

2016. okt. 23. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól,hogy ausztriában vagy,attól az eu-s tb kártya mlvan,azzal el kell,hogy lássanak. Én németben vagyok és azzal járok orvoshoz! Tünés egy vizsgálatra!
2016. nov. 11. 23:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, de nem érkezett meg az ecardom valamilyen oknál fogva. Holnapra van időpontom magyarországon, remélem rendben lesz minden.
2016. nov. 17. 19:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál. 16 hetes km vagyok. :) rendben vagyunk mindketten.
2016. nov. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!