Budapesten keresek jó endokrinológust, kit tudsz ajánlani?
Mensmentis kizárva,mert sürgősebb problémám lenne,és ott csak jövőre van már időpont.
Köszönöm.
Kecskeméten van még jó endokrinológus ott november 1 től lehet kérni időpontot .
bár igen messze van Budapesttől de megéri elmenni hozzá.
Dr. Naszódy Péter.
Kedves Második válaszoló!
Róbert kórházba kihez jársz?Vagy most mész először?
Nagyon kiváncsi lennék a tapasztalataidra,mert közel lakunk és eddig csak jókat hallottam a kórházról.
Egyébként mindenkinek köszönöm,végignézem akiket írtatok neten és megérdeklődöm,hogy mikor tudnánka fogadni
Tudtommal egy endokrinológusuk van, én hozzá járok, a honlapon megtalálsz minden információt. Nem tudom mi az a sürgős eset, amit vizsgálni kell, de nekem az eredmény, ha teszem azt hétfőn megyek, kedden a reggeli órákban érkezik e-mailben.
Nem tudom mennyire jó, mennyire ajánlanám, mert összehasonlítási alapom nincs, sosem jártam másnál. De bajom még sosem volt velük.
Köszönöm!
Menstruációs probléáim vannak,nem múlik el a vérzésem csak gyógyszerrel,amitől meg nem vagyok túl jó.
Nőgyógyászaton már szinte minden lehetséges kezelésen végigmentek,úgyhogy nem maradt más,mint az endokrinológia.
Ha viszont februárig is 15-20 napos erős vérzéseim vannak(vagy marad a gyógyszer elállításra,amit már nagyon utálok),az nem túl jó opció..Ezért keresnék olyan,aki pár héten belül tud fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!