Akinek a második inszemináció sikerült mit csinált máshogy mint at elsőnél? ( főként akiknél a sperma miatt volt szükséges)?
ekem első 4 inszeminációmnál clostylal stimuláltak, nem sikerült egyik sem, pedig vitamin, inofolic volt méhpempő is, de sajnos nem jött össze.
Átmentünka BMC-be, kaptunk időpontot lombikra (én PCOS vagyok, páromnak átlag 15 millios spermája), de a doki javasolta, ha szeretnénk lombik előtti két hónapban csinálhatunk inszemet. Gondoltam az anyagiakon kívűl mást nem veszthetek, próba cseresznye. Gonal F injekcióval kezeltek napi 50 egységnyi, a 14-ik napra volt egy 18 mm-es és két kisebb 14 mm és 12 mm-es pete. A 16-ik napon megcsinálták az inszemet, a doki (aki nem az én dokim, ő épp szabadságon volt) megjegyezte, hogy inkább lombikkal kellene foytatni, mert annyira alacsony lett a spermaszám 4 millió. Teljesen lesokkolódtam, hogy lehet 15 millióból 4, amikor szedjük mindketten a vitaminokat? Nem sok reményt fűztem hozzá és láss csodát késett egy napot a menzim, megcsináltam a tesztet és erős pozitív lett :) nem hittem el, így lőttem még egy tesztett :)
Pár napja voltam a dokunál 5 hetes ultrahangon és két petezsákot látott. Szóval történnek még csodák.
Én ugyanazokat a vitaminokat szedtem: terhes vitamin, magnézium, inofolic, halolaj, E vitamin és néha D vitamint. Ebben a ciklisban méhpempőt is szedtem és nagyon szép méhnyálkahártyám lett tőle, biztos ez is hozzájárult a sikerhez :)
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!