Befolyásolhatja a sport a teherbeesést?
És milyen nagyon okos mondta ezt neked??
Én soha nem tudtam volna felhagyni a sporttal. 33 hétig (2x) futottam csökkentett tempóban,edzettem amennyi jól esett.
Az orvosom is helyeselt,nem mondta,hogy hagyjam abba.
Kár volt abbahagynod!
Egy éve, próbálkozásaink legelején volt egy méhen kívüli terhessegem, hasfalhoz tapadva. Műtét közben történt átjárhatósági, kisebb petefeszekciszta megszuntetese, de mivel semmi kezzel foghato indokot nem talaltak, igy arra kertek mar a korhazban, h ha egeszseges terhesseget szeretnek, keruljem a sulyzos edzest, futast, biciklizest, ugralokotelezest, stb... hallgattam rajuk, ott volt a dr. a nevuk elott.
Koszonom a valaszokat, ujult erovel vaghatok bele!
Sztem nem befolyasolja.Jon a pici, ha szeretne. En altalaban vigyaztam,ne emeljek nehezet stb.
De amikor epp beagyazodott a gyerek szekrenyt pakoltam a ferjemmel,tollasoztunk, turaztunk. \Pedig nem sportolok amugy(latszik is!:-) )\ Es vegul kiderult amit mensi kezdetenek hittem az beagyazodasi verzes volt.:) Mielobbi ket csikos tesztet kivanok:-)
A sport befolyásolja a teherbe esést : elősegíti. :-)
Méhenkívüli terhesség biztos nem a sport miatt volt, sőt...
Összenövések, letapadások általában gyulladások, műtétek után alakulnak ki. Ezek ellen sok mindent nem tudsz tenni. :-(
Viszont szerintem átjárhatósági vizsgálatot érdemes lenne csináltatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!