Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A vérvételből lett hormon...

Sacko91 kérdése:

A vérvételből lett hormon vizsgálati eredmények mennyire bíztatóak?

Figyelt kérdés

Voltam nem régiben magán orvosomnál aki elküldött hormon vizsgálatra ugyan is 2 éve hogy nem jön össze a baba. Az értékek ilyenek lettek

FSH - 7,32 U/L

LH - 4,44 U/L

Progeszteron - 1,28 nmol/ L

Oestradiol - 147,00 pmol/L

Prolactin - 267,20 miu/L

A héten viszem vissza az eredményt ,de addig is várnék válaszokat azoktól akik voltak már ilyen vizsgálaton és valamennyire tapasztaltak a méréshatárokat illetően hogy mennyi a még elfogadható .

Egyébként zárójelben írom hogy volt egy méhen kívülim ami folytán kivették a jobb petevezetőt a baloldali viszont vizsgálatból kiderült hogy szűkebb illetve kanyargós amire azt mondta az orvos hogy ez is ok de nem fő ok ezért küldött hormon vizsgálatra.

#meddőség #progeszteron #méhenkìvűli
2016. szept. 14. 14:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A spermavizsgálat ingyenes,igaz ahhoz is beutaló kell,úgyhogy azért el kell menni egy nőgyógyászhoz sajnos.Nehogy már kifizess 15 ezer forintot érte.Ha van kérdésed szívesen segítek amiben tudok,mert én már túl vagyok a 7 év alatt sok mindenen,és az orvosom szerint helyettesíthetném is ha szabadságon van :D Nekem annó nem sok segítségem volt.
2016. szept. 16. 09:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az azóta jött válaszokat is ! :) Én sokaltam is a 15e egy vizsgálatért erre már nem voltam bátor rátérni az orvosnál h máshová esetleg adna e beutalót mert ìgy vagy úgy de tett volna zsebbe már csak azért is mert "segített". Egyébként a sperma vizsgálatra csak nőgyógyász adhat beutalót vagy házi orvos is ?? Viszont kértem inzulinrezisztenciára vizsgálatot azt mondta h ezt megérdeklődi nekem h mennyi idő és mennyibe is kerül majd felhív ezzel kapcsolatban plusz 1 vizsgálati eredményem még nincs a kezemben több mint 3 hete mert azt pestre küldték fel és idő még megérkezik ... bár itt is voltak gondok h azt sem találta h tőlem vett egyáltalán kenetet úgy lehet elsem küldte még :/ Kiváncsi vagyok jövőhétre h meglesz e .
2016. szept. 24. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!