Súlyosan csökkent hímivarsejtszám esetén inszem is szóba jöhet, vagy egyből lombik?
Figyelt kérdés
Tudom, persze majd az orvos megmondja. De csak jövő héten megyünk, addig pedig megőrülünk.2016. szept. 13. 20:58
1/9 anonim válasza:
Mennyire csökkent és ami van az milyen minőségű?
2/9 A kérdező kommentje:
Szám/ejac:15 millió
Szám/ml:2,5 millió
30% mozgó alak, 2/3 részben lassú, inkoordinált mozgást végző spermiumok
szerkezet: 30% normális, 70% pathológiás
fertilitási index: 5millió alatt
Vélemény: oligozoospermia max (súlyosan csökkent hímivarsejt-szám)
2016. szept. 13. 21:34
3/9 anonim válasza:
Ez lombik lesz. Zárójelben megjegyzem, hogy nekünk 5 millió /ml volt 80%alakilag ép ebből 10% progresszív mozgást végző. Szóba sem jöhetett az inszem. Megkaptam a hormon recepteket és vártam hogy megjöjjön de nem jött. Már 23 hetes kismama vagyok. Szájban tudtam volna rúgni bárkit aki ezeket mondta: Engedd el egy kicsit a baba gondolatát, ne stresszelj, ne számolgass peteérést. . . Tényleg akkor jött mikor megnyugodtam, hogy végre kezdjük a lombikot, végre nekem is lehet gyerekem. Amúgy érdemes labor vizsgálatot csináltatni hogy nincs -e gyulladás v bármi a szervezetben. Hereviszér tágulatot kizárni. Még egy vizsgálat biztos kell majd, lehet csak most produkált ilyen rossz eredményt valami miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen, ahogy olvasgattam, én is arra jutottam, hogy valószínű, hogy ez lombik lesz. Eléggé megijedtünk. Közben nekem is folyamatban van a hormonvizsgálat, pénteken lesz a 23. ciklusnapi.
2016. szept. 13. 21:52
5/9 anonim válasza:
Ez nem valószínű lombik, hanem 100%.
Ami van az is alig mozog meg rengeteg a deformàlt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
6/9 anonim válasza:
Először én is pánikba estem, de bízni kell, egyáltalán nem reménytelen a dőlök főleg ha te rendben vagy. Drukkolok! Első voltam.
8/9 anonim válasza:
Nekünk 2 millió /ml volt csak lombik jöhetett szóba most vagyok 7 hetes az ikreimmel 😊második volt sikeres
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 15. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!