Clostilbegytet szedek honapok ota. Most juliusba 2x2-t szedtem. Elevit vitamint szedek mellé Ez elég?
Kérdésem az lenne hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a clostyval?
Es aki probalta már a trimesztert,annak mikor sikerült a baba?
Ahogy írják max 3 hónapig szabad szedni. Miért kell ilyen hatalmas dózis?
A trimeszter pont olyan terhes vitamin mint a többi, semmivel nem tud többet?
Ez volt a 6.ik honapom
Mindeggyik honapba máshogy kellett szednem
Juliusba 2x2
Juniusba 3x1
Májusba 2x1...
Szia! Én trimesztert szedek. 1 doboz + par szem utan teherbe estem. En azota is ezt szedem es nagyon jo, mert nem eszek tole tobbet szerencsere. Semmilyen negativ mellekhatast nem tapasztaltam... Max annyi, hogy a szekletet beszinezi, de ez minden vas tartalmu gyogyszerre egyarant igaz. Szoval en csak ajanlani tudom.
Egyebkent azert is kezdtem el szedni ezt a vitamint, mert nem rendezodott a fog.gatlo utan a menzeszem... De most a baba megoldotta egy idore! :)
9hkm
ki kéne vizsgáltatni,hogy miért nem esel teherbe,nem clostit szedetni veled fél évig.
volt hormonvizsgálatod legalább? vagy bármi?
Másfél éve nem jönössze a nana.
Most voltam uh.n
Mindkét oldalon vannak érett peték 24-28mm.esek
vizsgáltasd ki magad.Menj el egy endokrinológushoz!
Hormonsort kell csinááltatniaztán átjárhatósági,ki kell zárni az endometriózist,Pco-t,miómát,összenövseket.
ha semmi,akkor immunológiai kivizsgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!