Ez a Clostilbegyttől van?

Figyelt kérdés

3 napja erősen szúr a petefészkem, fáj a derekam is, olyan érzés, mint menzesz előtt, viszont most vagyok félidőben.

A gyógyszer dolgozik? Milyen sűrűn legyünk együtt a napokban?

Mikor fog alább hagyni a feszítő érzés?

2016. aug. 22. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen. A pco-s ciszták stimuláció hatására elkezdhetnek nőnik. Ezekben életképes sejt nincsen már. Pco mellett csak a legvégső esetben 1,5-2 év tökéletesen tartott 3as keuelés után adnsk ha addigra sincs peteérés.
2016. aug. 22. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
3as kezelést mióta tartod?
2016. aug. 22. 20:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Gondolom a diéta, edzés, gyógyszer kombóra gondolsz. Igazából 1,5 hónapja.

Mi már három éve próbálkozunk teherbeesni de eddig a meddőségiből elküldtek azzal, h csak d vitamin hiány.

2016. aug. 22. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta dokim, hogy clostit monitorozás nélkül nem szabad szedni. Nekem ezért lett elhalasztva decemberben a kúra, mert nem tudták figyelni és így komoly baj is lehetett volna. Ciszta, petefészek túlstimulálás, ami miatt el is lehet veszíteni a petefészket. Én nagyon gyorsan orvost cserélnék! Nekem is IR és PCOS van.
2016. aug. 22. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg keress egy jó endodokit. Hozzáértő doki az első három hónapban még a próbálkozást is tiltja a nagy vetélési kickázat miatt. Minimum 1 évet adjál magadnak és a szervezetednek mielőtt ezzel tömöd magad. Hozd rendbe a hormonjaid addig semmi értelme. Ellenben baromi veszélyes.
2016. aug. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!