Ovuláció után (19. nap) szurkál a petefészkemnél petevezetékemnél ez mi lehet?
Ovuláció után én már mindig csak DPO-ban gondolkoztam, a ciklusnap tképpen lényegtelen. :)
De akkor módosítanám úgy a válaszomat, hogy az ovu utáni napokban a tüszőből kiszabadult folyadék irritálhatja a hashártyát, az okozhat szurkálást, kellemetlen érzést. Szerintem ez a legvalószínűbb, nincs jelentősége amúgy, nem kóros.
Pici szurkálás a ciklus második felében bárkinek lehet, semmi következtetést nem lehet belőle levonni. Alapból fel sem tűnik, de ha az ember figyel magára, mert babában reménykedik, akkor jobban észreveszi az ilyesmit.
Ez persze nem zárja ki, hogy beágyazódás legyen a háttérben, de ha ilyeneken leállsz filózni, akkor csak túlságosan rágörcsölsz a témára és becsavarodsz. Ez sajnos saját tapasztalat.
Sajnos én is számtalanszor jártam így. Megfogadtam, hogy amíg nem késik a mensim, semmilyen szurkálásnak vagy tünetnek nem tulajdonítok jelentőséget, mert csak annál nagyobbat koppanok. Valószínűleg mindenkinek vannak ilyen kisebb szurkálásai, csak észre sem veszi, mi viszont annyira figyelünk, hogy minden ilyet biztató jelnek veszünk. Meg ugye az ember hajlamos ilyenkor akár be is képzelni a tüneteket, hiszen annyira szeretné, ha tényleg az lenne...
De már csak azért is túl kell ezen lépni, mert az ilyen rágörcsölés, minden hónap végén becsavarodás csak csökkenti az esélyeinket.
De tudod: új ciklus, új esély! Szurkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!