Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 7 hónapja kezdtünk bele a...

7 hónapja kezdtünk bele a baba projektbe. de még nem jött össze, van okom aggódni?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, párom 34.

Az utóbbi 3 hónapban már ovu tesztet is használok, a még nagyobb sikeresség érdekében + a hőmet is mérem reggelente.

Voltam nőgyógyásznál, és hormon laboron, az eredménye a nőgyógyászom szerint jó. nem kell aggódnom.

ajánlotta hogy kezdjem el inni az Inofolicot.

a múlt hónapban kezdtem el inni, de csak napi 1-et.

ezek lettek a hormon eredményeim:

TSH: 3,550 mIU/L

FSH: 3,63 U/L

Progeszteron: 27,16 nmol/L

Oestradiol: 452, 50 pmol/L

Testosteron: 1, 13 nmol/L

Prolactin: 350, 60 umol/L

DHEA-szulfát: 5, 580 umol/L

2016. aug. 4. 08:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem az e vitamin + cickafark + palástfű kombó segített
2016. aug. 4. 08:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
30 év felett, ha jól emlékszem, 8 hónap az átlag - ezt egy Czeizel Endrés videóban (9 hónap volt a sorozat címe) láttam - de keress rá, ha biztosabb statisztikai infó érdekel. Kivizsgáltatni sajnos még ezer dologgal lehetne téged, na meg a párodat (ami tudtommal egyszerűbb).
2016. aug. 4. 08:32
 3/11 VeDi84 ***** válasza:
64%

Szia!

Én meglátogatnék a helyedben egy endokrinológust.

A TSH értéked (annak ellenére, hogy referencia tartományon belül van) nagyon magas! Én 2,54-es TSH-ra gyógyszert kaptam. Babásodáshoz 2 alatt kéne lennie, de inkább 1-hez közel.

Sok sikert!

2016. aug. 4. 09:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!!

Utólag ennek a pajzsmirigy értéknek utána olvastam, és valóban írták több helyen, hogy ez magas érték.

Ezért elmentem ez ügyben endokrinológushoz.

Aki viszont szintén azt mondta, hogy rendben van ez az érték,és hogy csak akkor szükséges lejjebb vinni, ha valaki mesterséges megtermékenyítés előtt áll.

Úgyhogy most nem tudom mit csináljak. várjak-e még, vagy pedig keressek másik szakorvost.

2016. aug. 4. 09:17
 5/11 VeDi84 ***** válasza:
100%

Javaslom a Mensmentis központot. Nagyon jó szakemberek vannak ott.

Terheléses cukor+inzulin vizsgálaton nem voltál? Azt is célszerű lenne nézetni. És D-vitamint.

Ha másik endokrinológus/Mensmentis melled töntesz, akkor először feltétlenül csináltass terheléses vérvételt is és már azzal menj orvoshoz.

2016. aug. 4. 09:27
 6/11 VeDi84 ***** válasza:
*döntesz
2016. aug. 4. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:

7 hónap miatt még ne aggódj. Ne görcsölj rá ennyire. Átlag 6-10 hónap a teherbe esés.

Nekem ugyan a hatodikban sikerült, de az volt az a hónap, amikor nem görcsöltem rá, nem ovuteszteltem, mert a teljes hónapban minden nap dolgoztam, egy nap pihemőm sem volt. Nem volt időm a babaprojektre koncentrálni.

2016. aug. 4. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha a doki szerint minden eredményed rendben, szerintem ne aggódj. Nálam is minden ok volt és mégis 15 hónapot kellett várnunk. Az én dokim azt mondta,hogy míg korábban átlag 3-6 hónap alatt esett teherbe egy nő, most ez az átlag 1 év...
2016. aug. 4. 15:48
 9/11 Manka68 ***** válasza:
46%
Ez a TSH babához magas. Vannak kivételek, akiknek sikerül így is, de sokkal többen vagyunk akiknek nem. Azt a dokt aki szerint ez rendben van, gyorsan le kell cserélni.
2016. aug. 4. 19:10
 10/11 anonim válasza:
szia az en velemenyem az h nem szabad stresszeli tudom konnyu mondani nekunk kb 9 honap probalkozas utan jott ossze en is voltam nogyogyinal azt mondta minden ok csak nem eleg erett a petesejtem, ezert bementem egy bioboltba es ott ajanlottak a 100 szazaelkos mehpempot amitol 1 honap mulva teherbe estem. (most vagyok 8 hetes)n 10 ezer forinzba kerul en nagyon nagyon ajanlom beallit mindent ugy ahogy kell, en minden reggel 1 honapon belul 1 kiskanallal ehgyomorra ettem, es hiszem hogy nekem ez nagyban segitett, ugyhogy hajra sok sikert!
2016. aug. 10. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!