Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek meddig kellett használni...

Kinek meddig kellett használni az utrogestán hüvelykapszulát? 12 hét után sem árt a babának? Igaz, hogy a 12-13hét. Között veszi át a méhlepény a progi termelését?

Figyelt kérdés

Múlt hét szerdán voltam a 12. hetes genetikai kombinált uhn! Akkor a baba méretéből itélve 12+1 napos voltam.Menstruácio szerint 13+1.

Utrogestànt használok az 5.héttől! Voltak már vetéléseim, mire kiderült hogy sűrű a vérem! Szurom magam vérhigitoval már a baba tervezésétől!

Azt mondta a dokim hogy abba lehet hagyni az utrogestànt. 2x1 volt az adagom, de 8 hetesen barnàzgattam. Így 3x1 lett. Félek abba hagyni. Kinek mit mondott a doki, baj ha csak 1-2 hét múlva hagyom el teljesen. Lassan kell elhagyni!?

#Utrogestàn.
2016. aug. 1. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem bizol az orvosban de gyogyszert az irattal..erdekes
2016. aug. 1. 18:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem kellett kérnem, automatikusan pozi teszttől kellett hasznàlni!!😃 Na köszönöm a válaszokat! Törlöm a kérdést, mert sajnos vannak bunkók!😂😂😂
2016. aug. 1. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 vetélés után derült ki,hogy kell az utro. Én is nagyon féltem abbahagyni. 3x3at szedtem kúpban,egy hét alatt építettem le a 12.hét után. Semmi gond nem volt. 3 gyereket szültem így:) Ne izgulj!
2016. aug. 9. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!