Van, aki Norprolacot szed?
Sziasztok!
Van olyan, aki magas prolaktinszintre Norprolacot szed? Teljesen tanácstalan vagyok, az endokrinológusom lecseréltette Bromocriptinre, mondván a Norprolac nem ajánlott terhesen. Viszont a Bromot képtelen vagyok szedni, 1,5 hónapja kínlódok vele, de olyan szinten székrekedésem van tőle, hogy már többször előfordult, bőgve aludtam el az aranyér miatt. Képtelen vagyok szedni, pedig már csak negyed szemekkel emeltem az adagot, mégse jó.
Viszont a nődokim tavasszal egy szóval nem.mondta, hogy gond lenne a Norprolac és váltsak.
Nektek mit javasoltak?
Köszi, én is 7 éve szedem lassan, anno én is Bromoval kezdtem, csak aztán ugyanez miatt váltani kellett Norprolacra. Nálam annál abszolút semmi mellékhatás nincs szerencsére.
És akkor ezek szerint szedhető is terhesen, nincs teratogén hatása. Köszi a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!