Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nem ismerek jó endokrinológust...

Nem ismerek jó endokrinológust. Tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Elsősorban Zalában keresnék jó endokrinológust. Nemrég derült ki, hogy Ir-es vagyok, volt két korai vetélésem.

Az első is két év után "sikerült". Voltam már tavaly tavasszal kivizsgáláson, de az endokrinológus akkor azt mondta, hogy az Ir csak egy az interneten túlmisztifikált betegség... Nevét nem írnám le. Most magánlaborban voltam, az inzulin értékeim többszörösei a normál tartománynak.

Ha ismertek megbízható orvost aki jártas az Ir-ben kérlek írjatok.

2016. júl. 21. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó endokrinológus sajnos nem terem minden bokorban. A Mens Mentis Egészségcentrumot ajánlom vagy dr. Naszódy Pétert, mást nem.
2016. júl. 22. 01:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel egyetértek!
2016. júl. 22. 07:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. júl. 23. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Dr. Naszódy, Kecskeméten
2016. aug. 2. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. aug. 3. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!