Mennyire befolyásolja az inszeminációt a határértéket súroló éhgyomri cukorszint?

Figyelt kérdés
5.9-et mèrtek és azt mondták az már hatàr eset...
2016. júl. 18. 18:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy kérdezel, hanem az, hogy egyesek látatlanban, hozzáértés nélkül diagnosztizálnak, vizsgálatokat, terápiát ajánlanak. Nem tudom honnan veszik hozzá a bátorságot.
2016. júl. 18. 21:14
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Talán onnan veszik a bátorságot ilyen tanácsot adni, hogy már túl vannak egyes dolgokon. Nekem pl. az orvosom egy elismert orvos. Nőgyógy.+ endokrinológus és mégis kezeletlen IR-rel, ráadásul durva IR-rel küldött inszemre. Persze, hogy nem sikerült és a 3. után rögtön küldött lombikra. De nem mentem.
2016. júl. 18. 22:09
 13/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is magas az 5.9-es éhgyomri cukor, ezt helyesen mondták. +szabálytalan ciklus, nem rendszeres peteérés, minden jel IR/PCOS-re utal. Ha annyiszor lenne 100 forintom, ahányszor plyan történetet olvastam-hallottam IR-espályafutásom alatt, hogy nyilvánvalóan rossz leletre mondta nem hozzáértő endokrinológus vagy nőgyógyász azt, hogy minden oké, a Maldív-szigeteken koktélozgatnék éppen. Milyenek voltak az értékeid.
2016. júl. 18. 22:28
 14/32 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Megírod a 3. napi hirmonjaid és a terheléses inzulin eredményeket.
2016. júl. 18. 23:15
 15/32 Manka68 ***** válasza:
Engem is küldtek inszemre úgy, hogy még az IR gyanúja sem merült fel a dokiban. Persze nem sikerült. Egy laikus ismerős tanácsára mentem el endokrinológushoz. (magánhoz, nem az sztk-ba!) Kiderült az IR, pajzsmirigy alulműködés. Az endodoki tanácsára két hónapra még a próbálkozást is felfüggesztettük. 3 hónap múlva a kontroll vérvételre pozitív teszttel a kezemben mentem. Hát innen veszem a bátorságot a tanácsadásra.
2016. júl. 19. 05:49
 16/32 anonim ***** válasza:

hát én tuti kötelezővé tenném az ir vizsgálatot de sajnos orvosok nem hajlandóak megcsináltatni ,kérni sőt a rossz ir re is ráfogják ,hogy jó .

sok felesleges körtől kímélnénk meg magunkat de hát ez még sajnos nem így működik

2 inszemet végig csináltam úgy ,hogy nem tudtam ,hogy ir-es vagyok 2 úgy ,hogy kezelés alatt voltam. most valamikor lombikra készülünk.

2016. júl. 19. 10:09
 17/32 A kérdező kommentje:

14-es itt a hormon lelet amit kèrtèl :)

TSH 3GEN- 1.250 mIU/ml, Anti-TPO 35.46 IU/ml, FSH-6.8 mU/ml, LH 7.66 mIU/ml, Prolaktin 6.98 ng/mL, progreszteron 5.41 nmol/l Estradiol 161.9 pmol/L

2016. júl. 19. 16:49
 18/32 Manka68 ***** válasza:
Ebből nem derül ki, van-e IR. 14-es szerintem a terheléses vérvétel eredményére gondolt. De a 3-as TSH babához kicsit magas. Én erre már kaptam gyógyszert.
2016. júl. 20. 06:14
 19/32 anonim ***** válasza:

Kérdező :ez 3 napi vv eredményed??(az lenne a 3 GEN)

Mert ha igen akkor pco-s vagy !pm gyulladással .anti-tpo magas .

2016. júl. 20. 08:56
 20/32 anonim ***** válasza:
Ez 3. napi? Mert ha igen a pcos látszik belőle. És a terhelésrs cukor és inzulin?
2016. júl. 20. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!