Ovulációs teszt napok óta halvány pozitív, de ma intenzív alhasi fájdalom. Most akkor hogy van ez?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, hogy 200 kérdés közül se találom a megfelelő választ, de már kezdem unni, hogy másfél év próbálkozás után se sikerül a baba :((( Progeszteron hiányom van amire kaptam hormont. Várom a peteérést, de már a ciklusom 18. napján vagyok. általában 29-31 naposak a ciklusaim. Kérlek segítsetek :'(2016. jún. 27. 08:41
11/13 anonim válasza:
Ha nem lesz pozitív az ovuteszt, ne kezdd el használni a gyógyszert, hívd fel az orvosodat, hogy mit csinálj!
12/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen :) Szerintetek, akkor ha esetleg nincs pozitív teszt, akkor miért fáj a hasam? :(
2016. jún. 28. 15:01
13/13 anonim válasza:
Lehet csak próbálkozik a szervezeted, a tüsző megnőtt, de valamiért nem reped meg, én erre tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!