Lombikosok! Kedden lesz az első leszívásom. Azt mondták semmit ne vigyek. Tényleg ne? Betét nem fog kelleni, nem fogok vérezni utána? Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok.

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 11:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen még koràn lenne ,jövőhét szerda körül már tesztelhetsz :)első voltam drukkkolok :)
2016. júl. 10. 12:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi! Kedden lesz a vérvétel. Már nagyon várom. Írok utána. Csak jó hír legyen. :)
2016. júl. 10. 19:46
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem sikerült sajnos. Elindult valami, de meg is állt.

Majd 3 hónap múlva próbálkozhatunk megint.

2016. júl. 12. 15:06
 24/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :( Tudom Most nehéz nekem is az volt. Nehéz feldolgozni,de menni kell előre és folytatni ;) Nekünk már lehetett volna kezdeni a másodikat, a juniusi hónapba de amíg én nem érzem azt h na most addig nem is kezdtük most érzem azt h helyre jöttem lelkilg úgy,hogy ebbe a hónapba kezdjük el :)Első voltam
2016. júl. 13. 17:45
 25/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok nektek! Írj utána, hogyan sikerült. Én legszívesebben ma kezdeném újra, ha lehetne.
2016. júl. 13. 19:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Rendben ìrok☺
2016. júl. 18. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!