Hsg vizsgálat után mikor lehet "összebújni" először?
Figyelt kérdés
doki nem mondott semmit így gondolom lehet, de az utána lévő vérzés miatt bizonytalan vagyok, bár már nem vérzek ma. Meg hát kicsit még a hasam is érzem néha. Holnap lesz a harmadik napja hogy volt. az már ok?2016. jún. 17. 22:40
1/6 Bella169 válasza:
Nekem az orvosom egy hetet mondott, mert meg kell várni míg rendesen záródik a méhszáj a felszálló fertőzések miatt.
Plusz ebben a hónapban már úgyse lesz baba, mert a röntgen az éppen érésben petesejtet károsíthatja. Plusz ott a kontraszt anyag is aminek fel kell szívódnia.
Nekünk a hsg-s ciklus utániban fogant meg a lányom. Mára már 10 hónapos nagylány.
Sok sikert nektek is :)
2/6 A kérdező kommentje:
Szia. Gratulálok a kislányhoz! Hát én úgy hallottam hogy sokaknak a hsg-s honapban jött össze és hogy nem károsytja őked, de gondolom erről is megoszlik a vélemény. Amúgy nekem 0 peteérésem van 1 éve és meddőségi kezeléshez kellett a hsg. szóval nekem amúgy sem jönne össze. Kül nem elég, hogy nincs peteérés, de még az egyik petevezető is el van záródva és nem nyílt meg a hsg alatt. :(
2016. jún. 18. 08:23
3/6 anonim válasza:
Én ultrahangos petevezetés átjárhatóságin voltam. Nekem a doki 1 hetet mondott a fertőzések miatt. Bár mi 4-5 nap múlva próbálkoztunk, mert nem akartam kihagyni 1 hónapot. Már több, mint 1 éve próbálkoztunk akkor. Sajnos nem sikerült abban a hónapban és utána sem.
Érdemes várnod, mert azért egy fertőzés komoly lehet.
4/6 anonim válasza:
Bocsanat h kerdezek. Hogyan. Derult ki h nincs peteeresed:/?
5/6 anonim válasza:
Szia.Mi pár napot vártunk.És még abban hóban megfogant a kisfiúnk.
6/6 A kérdező kommentje:
1,5 éve nincs természetesen mensim és azért egyértelmű volt, hogy gondok vannak, aztán hőmérőztem mikor láttam, hoyg gond van. aztán doki is kivizsgált 3. napi és 21. napi vérvétellel, abból kiderül.
2016. jún. 21. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!