Pcosok! Kinek hogy derült ki ez a ptobléma? Prolaktin szintből? Mennyi volt? Aki bromocropint kapott, volt mellékhatás?
Kedves első! Gratula a babàhoz:) Prolaktin szintet akkor nem is néztek neked?
Kedves màsodik! Milyen gyogyszert kaptàl IR re? Mennyi idő volt mire elmultak a cisztàk? Lett màr baba?
Nàlunk itt Mizsén nem szoktak 3. IR t csinâlni. Csak 0 és 120 percest:( igy nem lehet làtni, hogy ez e a probléma. Kicsi az eltérésem, de most megyek a 60 p vizsgàlatra. Nekem a prolaktinom 1400, ebből derült ki, hogy gond van. Utàna uh és sajnos mind a kettő petefészkem cisztàs :( igy most megint stop a baba ügyben :( rem hamar helyre jövök és lehet probàlkozni. 4 éve szeretnénk babot!
Köszönöm a vàlaszokat!
Ma voltam dokinál, a méhnyàlka megvan vastagodva,szépen felépült,és peteérésem is volt ebben a hoban. Mondta, ha a napokban nem jönne meg a menzesz akkor teszteljek. Egyébként rendesen megvan mindig, napra pontosan. Haza értem, volt itthon tesztem igy csinàltam. Erre halvànyan pozi, utàna csinàltam még egyet és az is. Hihetetlen! Még nem merek örülni, félek! Nehogy baj legyen. Volt màr vetêlésem, màs gond miatt. Ezt màr rendeztük. Csak most ez a magas prolaktinom idegesit. Lehet a gyogyszer segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!