3. napi hormon eredmény segítség?
1,5 hónapja kezdtem el a Trimeszter nevű vitamin szedését,7 éve nem sikerül a baba,2010 óta 10,11.9,12.4 az FSH szintem,tehát egyre emelkedik.Most megkaptam az eredményeket,1,5 havi Trimeszter szedés utàn a következő:
LH: 3,65 IU/L
FSH:6,88 IU/L
Progeszteron: 1,64
Ösztradiol: 246
Tesztoszteron : 0,69
TSH: 1,73 (ez is szépen lement)
Prolaktin: 651 ( sajnos 530-ig jó),hozzáteszem vérvétel előttfelidegesîtettem magam)
28 napos szabályos ciklusom van.
Ha valaki tud segîteni szívesen fogadom.Az LH-FSH arány izgat.
Köszönöm szépen!
Szerintem ez egy nagyszerű javulás! :) Gondolom, azért a prolaktinra adnak majd valamit.. Az lh/fsh arány akkor mérvadóbb, ha az lh a magasabb; akkor az pco-ra utal. Az fsh a petefészek működéséről informatív. Ha magas, akkor az elégtelen petefészek működésre utal; de a lelet tükrében ez szépen javult.
Nem vagyok orvos, de mi is már 6 éve küzdünk a babáért; sajnos volt rá elég időm, hogy kiművelődjek ezekből...
Remélem hamarosan minden jóra fordul mindkettőnknél!
Én 1,5 hónapja szedem a trimesztert.
A terméknek jó a marketingje, sok mindenkit be lehet etetni vele, attól függetlenül, hogy ez egy jó készítmény, de nem ettől leszel terhes!
Nekem nem voltak rosszak a vv eredményeim, de még szebb lett a pm hormon eredményem, valamint határérték alatti ösztrogén értékem volt (88) és ebből lett 243!
Van egy csoport a facen (zárt csoport) ott egy csajnak 43-ról levitte 9-re az FSH-ját egy hónap alatt. Ez a készítmény az ösztrogénre hat legfőképp, ez tuti! (Neki is jól megnyomta az ösztrogént, ezáltal csökkent az FSH. A kettő összefüggésbe van)
Nekem pl. szuperül rendbe tette az emésztésem is, aminek nagyon örülök.
De! Nem ettől leszek terhes, de segít kicsit helyrerázni a szervezetet. Valószínűleg.
Habár a több tízezres követőből, s gondolom a több ezer használóból, az a pár db sikertörténet a facen, édes kevés, ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni!
Főleg úgy, hogy a fele kamu! Ez pont a "nagy híreken" látszik igazán. Hármas ikrek, spontán, tizen x év után stb.... mindíg szombaton vannak ezek kirakva, és az UH képekből van kivágva egy részlet, tehát nem látod, hogy az az UH kép pl. mikor készült.
Ez azt a célt szolgálja, hogy jöjjenek az új vevők, vegyék vigyék a cuccot, a használóknak pedig ráerősítés, hogy szedjed csak, láss csodát....rohadt nagy biznisz ez!
Szóval ez azért szörnyű, mert ez egy jó termék, de nem szabadna ezt ilyen inkorrektül csinálni, negatív kritikákat törölni, stb....
Egy kérdés: Tavaly és azelőtt miért még csak várandós vitaminként volt hirdetve???? Most meg már szinte csak is kizárólag teherbeesésre!
No a választ mindenki keresse meg. Kis ország, kis piac, sok-sok várandós vitaminkészítmény....no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!