Valakinek volt már ilyen problémája?
Figyelt kérdés
2 hónapja késik a menzeszem. 3 hete voltam dokinál a doki azt monda hogy petezsákot sejt mert látott az ultrahangon egy kis fekete pöttyöt a méhemben. Azt mondta 2 hét mulva menjek vissza akkor már biztosabbat tud. Nos pénteken vissza mentem már nem látott semmit. Most megint azt monda menjek vissza jövő hét szerdán hogy csináljon egy hüvely ultrahangot. 3 teszet csináltam mindegyik negativ. Én márnem tudom mi lehet a baj. Terheségi tüneteim is vannak. Pl:. Reggeli rosszullét. Mellem feszü és érzékegy folyton éhesnek érzem magam. Allul fáj a hasam. Válaszokat elöre is köszönöm2016. máj. 15. 21:47
2/2 anonim válasza:
Ha két hónapja késik a menszeszed, minden teszt negatív, és az orvos sem lát semmit, akkor biztosan nem vagy terhes. A terhességi tüneteidet az is okozhatja, hogy szeretnéd, és beleélted magad, hogy terhes vagy. Biztosan valamilyen hormonális gond van a háttérben, járj utána. Az orvosod nyilván elküld néhány vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!