Röntgenes HSG utáni tapasztalatok?
Huhh. Hát te nagyon nem rendes dokit fogtál ki.
Nekem 2014 ben volt de bóditásba csinálták. Semmire nem.emlékszem. Utána pár óra megfigyelés és sak kisérővel engedtek haza.
Ha kicsi az elzáródás a kontrasztanyag megtudja nyitni a petevezetőt.
Nekem 1 hetet volt tiltva a házas élet. Kb ennyi idő kell hogy záródjon a méhszáj és ne kapj fertőzést.
Nekünk a hsgt követő ciklusban megfogant a kislányunk. Mára egy 8,5 hónapos örökmozgó mosolymanó.
Sok sikert neked is.
Szia! Köszönöm szépen az érdeklődést.
Sajnos az akkori orvosom (magán) szó szerint széttárta a karját, és azt mondta, hogy keressek fel egy meddőségi klinikát. Mivel clostis ciklusban csak a bal oldali, zárt vezetősben volt tüsző, igaz, ott 3 nagy. Szedtem pár hónapig fogamzásgátló, ezt az ötletet még akkor vetette fel, mikor még csak elkezdtem hozzá járni, mondván, hogy a rendbe teheti a szervetem. Semmi nem lett belőle perszw. Próbálkoztam a Győri Kaálinál, de több hónapos heti két hívással sem sikerült időpontot kapnom. Most Tapolca az útirány. Náluk kiderült, hogy volt a jobb oldalon peteérésem. Szóval eléggé megdöbbentett a dolog. Hónap közepére kaptunk 2. időpontot, akkor fog kiderülni, hogy pontosan hol és mi lehet a gond. Bizakodó vagyok, újra... remélem ennyi év, ennyi orvoshoz való rohangálás után, így 30évesen végre mondanak valamit, amibe tudunk kapaszkodni a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!