Lombikhoz punkcióval kapcsolatban lenne kérdésem. Érdekelne, hogy mi a véleményetek az altatás nélküli leszívásról?
Én még sosem mert bódítás nélkül nekivágni így is fáj a hasam ébredés után nem még ha ébren is lennék. Nálunk a dokik sem szeretik mert igencsak mozdulatlanul kell lenni mikor beléd szúrnak egy bazi nagy tű és a megmozdulsz rossz helyre megy akkor meg irány a kórház. Én semmi képen sem vállalnám.
Szerintem nem igazán okoz károsodást a leszívandó sejtekben mert ennyi idő alatt oda sem ér.
Gondolj be beadják a bódítót és kb 5-10 perc és ki is szedték a sejteket.
Én annak idején ébren csináltam végig a röntgenes átjárhatósági vizsgálatot bár átjárható voltam de nagyon-nagyon fájt. De ez csak 2 perc volt és nem szúrtak át rajtam tű.
Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert!
Én még nem hallottam arról, hogy az altatás károsítaná a sejteket. Mi a Kaáliba jártunk, ott mindenkit altattak, fel sem merült, hogy nem. Mégis többezer baba született már az ő közreműködésükkel. Szerintem simán csak olcsóbb és kevésbé macerás a helyi érzéstelenítés, ezért beszélik rá a nőket. Nincs szükség altatási laborra és anesztesre.
Ez a véleményem.
Tapasztalatom csak az altatásos verzióval van, még úgy is voltak fájdalmaim utána.
Van egy koleganőm, akt nem altattak, ő azt mondta nem volt nagyon fájdalmas.
Szia!
Mi is Kaáliba járunk. Nekem első alkalommal altatás nélkül csinálták. Nem kérdeztek meg róla, besétáltam a műtőbe, és mivel némi felesleggel rendelkeztem, egyszerűan közölték, hogy nem altatnak, mert kockázatos. Állítólag kaptam valami bódítót... Hát nem tudom... Lényeg, hogy nagyon-nagyon kellemetlen volt. Fájt is, minden egyes szúrást éreztem. És ugyebár minél több tüsző, annál több szúrás...
Azóta volt még 2 lombikunk, meglepő módon (mivel súlyilag még mindig ugyanott voltam) akkor altattak. Sokkal jobb volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!