Mire utalhatnak ezek az eredmények?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk és a ciklus 5. napján készült a labor és ezek az eredmények lettek:

Tsh:4,58 mlU/L

ft4:15,98 pmol/L

ft3:6,46 pmol/L

FSH:8,7 U/L

LH:9,8 U/L

Progesteron:2,350 nmol/L

Ösztradiol:214,6 pmol/L

Prolactin:370 mIU/L

Ha bárki tud vmi infot kiolvasni ezekbol a leletekbol, az nagyon jo lenne, nagyon szeretnenk mar babat. 2 eve varunk mar ra, akkor volt 1 vetelesem a 9.heten azota semmi... koszonok mindent

24

2016. máj. 2. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy alulműködés és pcos.
2016. máj. 3. 00:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat!
2016. máj. 3. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
A tsh az sok erre kell gyógyszer, egy kicsit emelkedett a prolaktinod is. Ultrahangon nem mondta a dokid h pco-s a petefészked? Inzulimrezisztenciàt néztek nàlad?
2016. máj. 3. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszod is! :) Az első körben egy nagy labort kértem ismerős által, majd egy orvossal feluletesen kiertekeltek, aki azt mondta menjek el pajzsmirigy szakrendelesre, erre meg vatnom kell, ugyanis csak jovohonapban van idopont. Gondolom o majd kiertekeli es eliranyit majd vmerre. Igazabol most kezdtem meg csak utana jarni a dolgoknak.
2016. máj. 4. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha vki olvasna meg, pajzsmirigy alulmukodesem kiderult, pcos nincs, baba van :) 13+5 vagyok :)
2016. aug. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!