Raneznetek a hormonsoromra?
Öt ev probalkozas es millio allitolag tökeletes hormonsor utan a következöt sikerült produkalnom. (21. nap) Szerintem eleg gyalazatos, de sok problemat magyaraz ( pl. hogy nem tudok teherbe esni, hogy összevissza verzek, nulla libido es a többi). Velemeny? Orvossal nyilvan konzultalok, de meg varom a valaszat.
Köszönöm, hogy probalsz segiteni. Tenyleg millio dologra vizsgaltak mar: nincs PCOS-em, endometriozisom, mindket oldalon atjarhato a petevezetekem, nincs IR-em, nincs cisztam, myomam, nem kimutathato egyetlen szervi elvaltozas sem. Eddig minden hormonsorom rendben volt, tavaly D-vitamin hianyt allapitottak meg, a Menmentisben annyit mondtak ra, hogy napozzak. Tul vagyok mar az Inofolic, baratcserje, progeszteron krem, mehpempö, Duphaston, Utrogestan, Closty kuran es ket lombikon, illetve egy vetelesen es egy kezdödö IR kezelesen. Egeszsegesen etkezek, sportolok, eddig minden orvosi tanacsot betartottam.
Szerintem ez a vervetel eredmeny most tenyleg nagyon sz@r lett, es azt kerdezem magamtol, hogy vajon az eddigi labor nem mutatta, hogy baj van, vagy mi? Nyilvan van szervi oka, hogy eddig nem lett babank es nagyon kivancsi vagyok, hogy mi az. Na, de csak valaszol valamikor az orvos.
Azt nem tudja valaki, hogy az inzulin terheles nelküli 120 perces erteke mikor normalis? Nem talalok rola semmi infot.
Terhelés nélküli 120 perces? Ezt hogy érted?
Az ugyanaz, mint a 0 perces.
27 eves korom ota probalkozunk, most leszek 32, a ferjem 34. A veteles az elsö lombik utan volt. Veralvadast tudtommal nem neztek meg.
De akkor szerintetek ez a hormonsor igy jo, es nincs gaz? Mer szerintem siralmas, es elsö körben ezzel kene valamit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!