Korai terhességi vérzésre (nem sok) nem kaptam semmit, akkor csak reménykedhetek, hogy a 12. hétig megmarad? És ha megmarad utána is gond lesz a terhességgel?
Sokan folyamatosan barnáznak utro mellett is, ugye az utro csak akkor segít, ha progeszteronhiány okozza a barnázást. De itt is több ilyen kérdést láttam amikor végül megmaradt a baba a barnázás ellenére is.
Nekem volt rózsaszín folyásom a terhességem legelején, bementem kórházba nem láttak semmit és elküldtek utána, nem kaptam semmit. 2 héttel később volt szívhang már, akkor már barnáztam, az utro mellett abba is maradt. Megmaradt a baba, meg is született, utána a terhességgel már nem volt semmi gond.
Hogy mitől volt a rózsaszín valami koraterhesen egy rejtély.. de nem jelentett bajt.
Vervetelre tudsz menni, a progeszteront kell megnezetni. Nem olyan draga meg maganlaborban sem, hamar van eredmeny.
De utana kell hozta egy nogyogyasz, aki megmondja, hogy az a progidzint a terhessegi kornak megfelelo-e.
Ha kevesnek latja, akkor ir fel potlast, utrogestant peldaul.
Sok orvos felirja verzes eseten vervetel nelkul is, vagy ha volt mar egy veteles. Nem ragaszkodnak a vizsgalathoz, mert a progeszteronpotlas artani nem art, maximum nem hasznal, tehat ha nem a progihiany okozta a verzest, akkor jobb nem lesz tole. De bajt sem csinal.
Sok mindentol lehet kisebb verzes, akar szex utan is lehet huvelyi, mert ilyenkor verbo a terulet es konnyebben pattannak el pici erek. Sok esetben mehen beluli verzes van, amibol haematoma lehet, ez kesobb aprankent urul, val felszivodik, de ezt ultrahangon latni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!