Teherbe esett e mar valaki kozuletek (tobb ciklusban mar peteerestol kezdodo) barna folyas ellenere?

Figyelt kérdés
Mar lassan egy eve probalkozunk a Parommal, hogy kisbabank legyen. Sajnos egyenlore sikertelenul. Voltam orvosnal kivizsgalason, vervetel, hormon vizsgalat, rakszures, chlamydia es egyeb bakterialis fertozes teszt, de nem talaltak semmit. Viszont nagyon aggaszt ez a tobb napig, neha 1-2 hetig tarto barnazas a ciklus 2. feleben. 1 eve hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset. 3 evig szedtem es mar kozbe kezdodott ez a problemam azt hittem csak azert mert nem mindig pontosan veszem be. De sajnos utana se mult el. Volt/van Valakinek hasonlo esete?

2016. ápr. 8. 12:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, remelem minden rendben lesz..ugy bez ki a barnazasom kezd mulogatni. Azt mondta az orvos hogy meg nagyon korai szakaszban vagyok es nem latnanak semmit amit persze gondoltam csak elakartam mondani neki h most is 10napig legalabb barnaztam es igy lettek pozitival a tesztek..szerinte nem gond. De ha barnazok majd megnezik olyan 7 hetes korul. Bejelentkeztem terhesgondozasra. Majd hivnak onnan. Jajj el se hiszem meg fel se fogom egy ev remenykedes utan hihetetlen. Menstruacio elott barnazni normalis. Nem lehet h most van a peteeresed es azert faj a hasad? En mindig megereztem. Vezetsz hogorbet?
2016. máj. 16. 13:33
 12/12 Rhea83 ***** válasza:
Ohh gratulálok :) örülök hogy összejött :) egy hét múlva kell meg jönnie. Ebben a hónapban nem hiszem hogy volt peteeresem . Vezetek hőgorbét. Össze vissza volt. Nem látok rajta semmit :(
2016. máj. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!