Terhes vagyok? Tobbi lent

Figyelt kérdés
3-an kellet volna nem megjönni. Nem is jott semmi jele nincs. Vannak tüneteim es ez fura is. Teszteltem ma reggel de negatív lett. Pedig szinte biztos voltam hogy pozi lesz. A masodik baba lenne. Tenyleg ha nem eszem emelygek neha szur a hasam is es hányingere m is van. Velemenyek? Hasonló helyzetbe volt mar valaki?

2016. ápr. 4. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha várnál még pár napot és akkor tesztelnél? Senki nem lát a méhedbe..
2016. ápr. 4. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Es en ezt tudom is csak kivancsi vagyok volt e mar valaki hasonlo helyzetbe es hogy mi lett a vege. De koszi a válaszodat
2016. ápr. 4. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen én voltam :)

Később fogant meg a baba, és így 1 hét késés után teszteltem halvány pozitívat. (nagyon halványat)

De tüneteim voltak. Biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. És az is voltam :)

22hKm

2016. ápr. 5. 10:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Gratulalok. Nekem ma megjott es beis görcsöltem. Nem tudom miert nem jonn ossze a kisteso. Pedig szinte biztos voltam benne.
2016. ápr. 5. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Kitartás nagyon szorítok Neked!!!
2016. ápr. 5. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Aranyos vagy. Neked ez az elso baba? Fiu vagy kislany. Nekem van egy ket eves kislányom. De mar 7 honapja próbálkozunk de nem akar jonni a kisteso.
2016. ápr. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!