Jól tudom a lombik menetét?
Figyelt kérdés
1,5 éve nem jön a baba. A párom elment spermium vizsgálatra ahol kiderült hogy azoospermiuma van konkrétan 0. Most el kell mennie hormon és genetikai vérvételre és ha jó lesz az eredmény akkor herebiopsziával lehet kinyerni spermiumot. Rám mi vár? Ha az biztos hogy van peteérésem és tüszőrepedésem? Mennyire jár fájdalommal a peteseht leszívás?2016. ápr. 1. 08:31
1/3 VeDi84 válasza:
Szia!
Ami biztosan nálad is kelleni fog: hormon eredmények, HIV+Hepa (mindkettőtöknek), cytológia. Lehet ennél több vizsgálat is, de ez szerintem orvosfüggő (pl. kérhet méhtükrözést is).
A leszívást altatásban végzik, nem fájdalmas. Akkor fájhat ébredés után, ha nagyon sok tüszője volt valakinek.
2/3 anonim válasza:
Nálunk kérték a rakszuresem is! Es mivel nekem sem volt semmi bajom mást tőlem a verkepeken kívül nem kértek. Amúgy a leszívas is mindenkinel mas, nekem sem fajt. 2.nap volt egy kicsit érzékeny lassabban mozogtam és kibírható!
3/3 anonim válasza:
Nekem hormon eredmények kellettek és mivel én nem kértem altatásban a petesejt leszívást, ezért nem kellett vérkép, vizelet.
Nekem egyáltalán nem fájt, sem közben, sem utána.
Mondjuk nekem csak 2 petesejtet tudtak levenni mind a 2 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!