Mennyi időt kell várni a fogamzásgátló abbahagyása után ahhoz hogy próbálkozzunk a babára?
6 évig szedtem a Diane 35t.. tudtommal elég magas hormontartalmú gyógyszer. Ti mit gondoltok mennyit kéne várjunk ahhoz hogy teljesen kiürüljön a szervezetemből?
Ki szedett még Diane35 ?
Annyi variációt halottam... 1..2...3.. hónap. Eddig 1 hónapot vártunk..ti mit tanácsoltok?
Válaszotokat előre is köszönöm.
A mai, modern fogamzásgátlók egyből kiürülnek a szervezetből, akár egyetlen nap alatt is, nem véletlenül gond, ha kihagysz egy szemet. Szóval a gyógyszer kiürülése miatt semennyit sem kell várni.
Ami viszont tény, hogy a szervezet természetesen folyamatai nem indulnak be mindenkinek egyből. Tehát sokaknak nincs is menstruációjuk a fog. gátló abbahagyása után. Van akiknek egyáltalán meg sem jön, később sem és orvoshoz kell fordulniuk és mesterségesen hozzák meg a vérzést.
1 hónapot várni viszont érdemes, hogy lásd, hogy neked minden egyből helyreáll-e. De egyébként semennyit nem szükséges várni.
Először is köszi a válaszokat:-)
Hát az az igazság, hogy épp most vagyok mensin.. 21 napra rá megjött az előzőhöz képest.. akkor ez azt jelenti , hogy már próbálkozhatunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!