Hogyan lehet feldolgozni évekkel ezelőtti vetélést, ha azóta nem jön a baba?
Szerintem viszont lehet, hogy epp egymast generalja a ket dolog: azert nem tudod feldolgozni, mert nem esel ujra teherbe es minel tobb ido telik el, annal jobban nyomaszt a veteles.
Sokan akkor teszik tul magukat a vetelesen, ha ujra teherb esnek es babajuk szuletik. Nyilvan soha sem felejti az ember el, ami tortent, de sokat tompul a dolog.
Viszont ha azota is, evek ota sikertelenul probalkoztok, akkor ujra es ujra elojon, a mi lett volna, ha...
Nekem osszel volt vetelesem, annyira nem is koran (12. het). Most kezdtunk ujra probalkozni, ennyi idore volt szuksegem, hogy a felelmeimet es a veszteseg erzeset kordaban tudjam tartani. Igy most sokkal jobban erzem magam, mert optimista vagyok es arra szamitok, hogy hamar terhes leszek ujra es gond nelkul vegigviszem a terhesseget.
De biztos vagyok benne, hogyha nem esnek teherbe, akkor ahogy telje az ido, ugy tornenek fel az emlekek egyre inkabb es veszitenem el az optimizmusomat, a remenyt es tobbet ragodnek a multon.
Voltatok mar kivizsgalason? Biztos, hogy mindkettotoknel minden rendben van? Mert azert az esetek donto tobbsegeben van valami szervi oka annak, ha eveken keresztul nem sikerult teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!