Ha kérem a nőgyógyászt akkor ki írja nekem a Clostibegyt tablettát?
Figyelt kérdés
Régóta próbálkozunk a 2. babával. De mindig rosszkor tudunk együtt lenni. Ha megkérem felírja nekem a tablettát?2016. márc. 24. 14:56
1/4 anonim válasza:
Ha nincs spermium tüszőrepedéskor a peténél akkor mégis hogy segítene a Closti? Azzal is ugyanúgy el kell "kapni" a jó időpontot.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáljuk, csak nem mindig sikerül. A férjem 12 hetente jön haza, mert külföldön dolgozik. És sajnos mindig lecsúszunk a peteérésről. A Clostiról meg azt olvastam, hogy "csinál" több ovulációt egy hónapban.
2016. márc. 24. 17:12
3/4 anonim válasza:
Nem, butaságot olvastál. Nem is lenne normális több ovuláció egy hónapban, sajnos ez nem így működik. A Closty annak segít, akinek egyáltalán nincs magától peteérése, vagy van, de gyenge, nem jó minőségű.
4/4 anonim válasza:
Esetleg azt érthetted még félre, hogy a Clostyval van, hogy nem egy, hanem több pete érik meg, mert ez valóban lehetséges. Viszont azok is időben EGYSZERRE érnek meg, tehát ha a párod messze van, azon sajnos ez sem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!