Lehet hogy emiatt nem jön a baba?
Figyelt kérdés
Ma derült ki hogy a páromnak prosztata megnagyobbodása van. 12 hónapja nem érkezik a csoda. :(2016. márc. 16. 16:30
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez nem okoz önmagában gondolt. Inkább az h így a párod hajlamosabb a baktèriumokat ,,gyűjteni,,.
Egy gyenge felfázás ,húgyúti fertőzès, húgyhólyag gyulladás nagyban rontja az esèly élet. Lehet h csak annyit èrez ,hogy többször megy vízeletett űríteni....
Egyszóval igyon sok folyadèkot, a legjobb ha szènsavmentes ásványvizet ., esetleg az is segíthet ha feltöltő a fèrfi is erre s te is a vitamin raktárak. Neki egy kis C vitamin, neked Mágneses B6 segíti a fogantatás, nekem bevált!!!!!
Vagy terhes vitamint is szedhetsz.
Pihenj sokat és ne idegeskedjetek! :)
2/2 anonim válasza:
Magne B6!
A telóm túl okos.átírta amit irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!