Mit lépnél ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha a férjed miatt nem sikerülne a terhesség,de ő nem akarná,hogy idegen spermától ess teherbe,helyette azt kérné,hogy soha ne is szülj?2016. márc. 14. 11:00
1/4 anonim 

válasza:

Miután én soha nem csak egy gyereket akartam, hanem a párom gyerekét, így nem lenne utodunk. Ha te gyereket akarsz mindenáron, neked nyilván egy új kapcsolat a megoldás.
2/4 anonim 

válasza:

A szülés kevésbé érdekelne. A gyerek annál inkább. Ha nem lehetne saját gyerekünk, akkor örökbefogadnánk.
Ha ettől is meg akarna fosztani.. akkor elhagynám. Ismerem magam és tudom hogy egy nap arra ébrednék, hogy megbántam a döntésemet és soha nem tudnék megbocsátani sem magamnak, sem neki.
3/4 A kérdező kommentje:
Ő egyszer ezt mondta: "Ha te nem tudnál szülni,vállalnál béranyás megoldást?" Mire én: "Nem,az már nem az én gyerekem lenne."
2016. márc. 14. 11:31
4/4 anonim 

válasza:

Akkor mi a kérdés? Egyikőtök sem akar idegent bevonni, ergo nem lesz közös gyereketek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!