Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Lefekudtem a baratommal mar nem igy egyszer eddig nem volt baj

Ma is meg tegnap is lefekudtunk es nem vedekeztunk egyszer sem.

Nem ment el bennem mert mindig kivette viszont mikor kivette akkor elment . Aztam folytattuk.Mikor erezte h elfog menni gyorsan kivette es a fenekem lett olyan azt letroltuk es ujra raultem neki.Lehetek terhes igy h a kukiat nem torultuk meg?

Lehetoleg ertelmes kerdeseket varok elore is koszonom

2016. márc. 9. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz.
2016. márc. 9. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem nagy rá az esély, de lehetsz.
2016. márc. 9. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:

így szinte ugyanannyi az esély a terhességre mint ha beléd lőné. csak ugye kevésbé élvezetesebb és több az esély a beteg babára, hisz az életerős, gyors spermiumokat a fenekdre lőtte, a lassú, beteges spermiumok maradtak ugye a húgycsőben ami ugye belédkerült mikor folytattátok.

ha nem akarsz gyereket akkor védekezz. ha pedig gyereket szeretnél, akkor ne szelektáljatok

2016. márc. 9. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Az ennyire primitív, tudatlan, ostoba ember miért szaporodik?
2016. márc. 9. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Én is értelmes kérdést vártam volna, de ehelyett itt van ez.

Lehetsz.

2016. márc. 9. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lehetnél?

Úgy értelmezem, hogy nem szeretnél még kisbabát, hát akkor védekezzetek. uramatyám..

2016. márc. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!