Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért NEM megy el kivizsgáltat...

Miért NEM megy el kivizsgáltatni magát, akinél régóta nem jön a baba?

Figyelt kérdés
1 év még ok, de hogy 3 év utàn is a csodàt vàrja valaki, mi értelme van? Tényleg érdekel.
2016. febr. 28. 12:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is olvastam már több ilyen krdést is, nem mondom, hogy gyakran, de ahhoz képest, hogy mennyit vagyok itt, elég sokat.

Én azokat sem értem, ahol a férfi nem hajlandó elmenni orvoshoz. Most a gyermekvállalás nem 2 ember döntése? Akkor mi az, hogy X év után se hajlandó orvoshoz menni?

A másik, hogy amikor nőgyógyászati műtétem volt, inszemesekkel voltam egy kórteremben. 3 volt, az egyik 1,5 év sikertelenségen volt túl, a másik kettő már 6 és 7 éve próbálkozott, de inszemjük csak a 2. volt. Csak pislogtam...38 éves volt az egyik, a másikat nem tudom.

2016. márc. 3. 20:12
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan imserosom aki 10 eve szeretne babat nem jon ossze de orvoshoz sem megy. Volt neki egy mehen kivulije akkor az egyik petevezetot kivettek a masik meg el van zarodva azt mondtak neki hogy csak at kellene fujatni es nem csinaltatta meg csak szomorkodik hogy korulotte mindenki terhes. Mondjuk a parja sem valami segitokesz folyton azt mondja ha ezen meg azon tul lesznek (egyeb maganelet es munkahelyi dolgok) akkor majd... es ez a majd mar 10 eve huzodik. Szerintem nekik mar nem is lesz mert 40 felett vannak boven mind a ketten. En reszemrol pedig annyit oktoberben kezdtunk probalkozni de mar elotte fel evvel elmentem orvoshoz ha valami gond lenne velem akkor deritsuk ki es legyen ido kezelni is. Oktoberben novemberben es decemberben is teherbe estem viszont kemiai volt mind par nap kesessel meg is jott mindig ekkor ketsegbe estem, elmentem egy endokrinologus nogyogyaszhoz hogy deritsuk mi van (a megelozo vizsgalatok nem mutattak elterest) a paromat is elkuldte vizsgalatra. Mikor o tulesett a kellemetlen reszen, masnap csinalfam egy pozi tesztet ami azota is az, igy ezidaig ez a legjosszabb terhessegem az 5 hetemmel, ugy erzem ezuttal ez siker lesz :)
2020. febr. 9. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!