Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit jelent amit a nőgyógyász írt?

Mit jelent amit a nőgyógyász írt?

Figyelt kérdés
Ép külső genitálék, kp tág vag. , ép portiohám, portio folytatásában normál nagy uterus afv ben. Adnexumokban kóros nem látható. TVS: 67*45*40 mm afvben.12. mm endometrium. Mko. szabályos adnexum kóros keringési jelek nélkül, Hypoprgesteronemia, fullikulometria a menses 11-13 napján jav: gravida és infofolic
2016. febr. 18. 09:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azt, hogy minden rendben van veled. Méh, hüvely stb.
2016. febr. 18. 09:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Az egyik petefészkemet 6 éve eltávolították egy ciszta miatt. 37 éves vagyok és ez a vizsgálat a menstruációt megelőző napon készült. Egy hónapja probálkozunk, de ma megjött, de előtte két napig vérdarabok és pecsételő vérzésem volt. Nem értek semmit.15.én terhességi tesztet csináltam, de semmi... Kicsit össze vagyok zavarodva. Mi a baj?
2016. febr. 18. 09:43
 3/16 A kérdező kommentje:

Hozzá teszem van már egy 15 éves lányom az előző páromtól. Aki ép és egészséges. :)

De nagyon szeretnék egy másodikat a mostani páromtól.

2016. febr. 18. 09:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz? Egy hónap próbálkozás semmi. Ritka, hogy elsőre sikerül. Emellett valamiért előbb jött meg a menszeszed, mert a pecsételés, vérdarabok már ahhoz tartoznak.
2016. febr. 18. 09:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Oké, oké.... Lehet hogy túlizgulom az egészet. 6 évvel ezelőtt azt mondta az akkori nőgyógyászom, aki eltávolította az egyik petefészkemet, hogy huzzak bele, mert nem sok időm maradt. Akkor úgy gondoltam már van egy gyerekem és nincs az a férfi akiért újra kockáztatnék, hogy egyedül maradok egy gyerekkel. Most egyszerűen félek, hogy végre amikor megtaláltam ennyi idősen azt az embert akiért mégis megtudnám kockáztatni, hogy bevállaljak egy babát, akkor derül ki hogy az élet kegyetlen játékot játszik velem és most meg már nem is sikerül. Bocsánat, hogy így kifakadtam és lehet hogy értetlennek tűnök, de eléggé kiborultam... Persze tudom fogjam be számat, mert hogy egy hónap az aztán semmi.....
2016. febr. 18. 10:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

azt jelenti, hogy minden rendben van veled ("klóros nem látható"), nyh éppen megfelelő vastagságú volt vérzés előtthöz képest. ciklus 11-13. napján vár vissza uh-ra.

szedjél gravidát és inofolicot.

2016. febr. 18. 10:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyébként ha február 16. óta pecsételő vérzésem van, de csak ma 18-án jött meg rendesen akkor mikortól számoljam a mensis első napját? Mert hogy a 11-13. napon kell mennem ultarhangra, hogy van e egyáltalán ovulációm.
2016. febr. 18. 10:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Az első pecsételéstől.
2016. febr. 18. 10:10
 9/16 anonim ***** válasza:

tk mindegy, melyiket számolod, mert így 11. úgy 13. napon mész :)

de amúgy nekem mindig azt mondta az orvos, hogy a vér az vér, mindegy, hogy mennyi... és mindegy, hogy melyik napszakban. amikor kezdődik a vérzés, az az 1. nap.

2016. febr. 18. 10:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Mivel 15-én kiborultam valószínűleg ezért kezdtem pecsételni már másnap. Eredetileg 19-re vártam a menstruációt... :(
2016. febr. 18. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!