Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ciklus 19. napjan pecsetelo...

Ciklus 19. napjan pecsetelo verzes mitol lehet?

Figyelt kérdés

Sokszor a menstruaciom is pecsetelessel kezdodik, de ahhoz meg koran van. Egesz pontos a ciklusom.

Beagyazodasi verzes is korai meg ha jol tudom.

Hasam is gorcsolget.

A ver piros/pirosas.

2016. febr. 7. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ártana tudni hány napos az a pontos ciklus. :) ovu is lehet nem véletlen, hogy sokaknak későbbi ovuból sikerül teherbeesni. Korai ovuból lehet beágyazódás is. Hormon probléma is lehet. Túl sok minden ahhoz, hogy ki lehessen találni.
2016. febr. 7. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:

28/29 napos

Hormon elvileg rendben, márciusban kezdenénk a lombikot.

Viszont mintha erősödne, úgyhogy szerintem egyszerűen csak megjött előbb :(

2016. febr. 7. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért van szükség lombikra?
2016. febr. 7. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem találtak olyan egészségügyi okot ami mindenképp indokolná a lombikot.

Férjem leletei tökéletesek. Az én hormoneredményem szintén rendben van. Az egyik petevezetőm átjárható, viszont ettől még spontán összejöhetett volna.

3 sikertelen inszemináción vagyok túl és az orvos úgy döntött, hogy lépünk tovább a lombikra.

2016. febr. 8. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!