Ciklus 19. napjan pecsetelo verzes mitol lehet?
Figyelt kérdés
Sokszor a menstruaciom is pecsetelessel kezdodik, de ahhoz meg koran van. Egesz pontos a ciklusom.
Beagyazodasi verzes is korai meg ha jol tudom.
Hasam is gorcsolget.
A ver piros/pirosas.
2016. febr. 7. 08:13
1/4 anonim válasza:
Nem ártana tudni hány napos az a pontos ciklus. :) ovu is lehet nem véletlen, hogy sokaknak későbbi ovuból sikerül teherbeesni. Korai ovuból lehet beágyazódás is. Hormon probléma is lehet. Túl sok minden ahhoz, hogy ki lehessen találni.
2/4 A kérdező kommentje:
28/29 napos
Hormon elvileg rendben, márciusban kezdenénk a lombikot.
Viszont mintha erősödne, úgyhogy szerintem egyszerűen csak megjött előbb :(
2016. febr. 7. 10:43
4/4 A kérdező kommentje:
Nem találtak olyan egészségügyi okot ami mindenképp indokolná a lombikot.
Férjem leletei tökéletesek. Az én hormoneredményem szintén rendben van. Az egyik petevezetőm átjárható, viszont ettől még spontán összejöhetett volna.
3 sikertelen inszemináción vagyok túl és az orvos úgy döntött, hogy lépünk tovább a lombikra.
2016. febr. 8. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!